Siyah Giyen Adamlar 4 geliyor

Néppox

Kayıtlı Üye
siyah_giyen_adamlarin_dorduncusu_geliyor_4417.jpg

Entertainment Weekly'nin haberine göre filmin dağıtımcı firması Sony Pictures, 'Siyah Giyen Adamlar' serisinin dördüncü filmi için kolları sıvadı.

Yönetmenliğini Barry Levinson'ın yapacağı filmin senaryosunu ise Mortal Kombat filminin senaristi Oren Uziel yazacak.

Üçüncü filmde uzaylıları ve zaman yolculuğunu konu edinen 'Men in Black'in dördüncü filminde nasıl bir konu işleyeceği merak konusu. Will Smith ve Tommy Lee Jones'un oynadığı filmin vizyon tarihi ise henüz belli değil.

Fragman Türkçe Altyazılı

---> Siyah Giyen Adamlar 4 geliyor

Fragmanı yüklemek için neler çektim ama değdi :D

Bu tarz filimlerden haz etmiyorum :)
Simdi bir grup cikiyor butun insanlari kendileri gibi yapmalak istiyor ve yapiyorda hep 1 aile kaliyor yapamadiklari ve kovalamaca basliyor herkes oyle olmussa tek basina direnmenin manasi neki? Sende onlardan ol kardes kardes yasayin gidin. Yok illa kacacaklar :) yani mantiksiz geliyor bana :)

Ha bu benim dedigim filimlerden degilmis :) okuyor ya filimler "onlar" yok "geldiler" vs. Diye o tarz filimleri diyordum ben :) bunun ismide o tarz fikimlere benziyo fragmanina simdi baktim o filimlerden degilmis. Bu adamin filimlerini seviyorum :) bir onceki yorumu yok sayabilirsiniz :)
Fragmani izlerken binadan assagi atliyor ya benim icin bintuhaf oldu sanki ben atliyormussum gibi :) korkunctu

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri