Sivaydiz

İnci

1907
Prenses
MALZEMELER
Yarim kilo kemikli veya kemiksiz parça kuzu eti
1 bardak haslanmis nohut
yarim kilo taze sogan
yarim kilo taze sarimsak
yarim kilo yogurt
1 adet yumurta
tereyag

YAPILIŞI
Et sade suda haslandiktan sonra nohutlar da ilave edilip bir iki tasim kaynatilir. Temizlendikten sonra 2-3 cm uzunlugunda dogranmis sogan ve sarimsaklar ilave edilir. Sogan ve sarimsak yumusayinca, içine yumurta ilave edilerek çirpilmis ve ocakta ilitilmis olan yogurt katilir. Bir tasim daha kaynatilir. En son nane ile birlikte kizdirilmis tereyag dökülerek servis yapilir.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst