Fenerbahçemizin ligin bitimine 1 hafta kala Kadıköy)de oynadığı ve 6-0 kazandığı maçta 5 gol atarak harika bir performans ortaya koyan Kaptanımız Alex de Souza, hem galibiyetin hem de 5 gol atmanın sevincini yaşadığını belirterek, şampiyonluk turu atmak istediklerini söyledi. Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Alex de Souza, "Hem galibiyetin hem fazla gol atmanın mutluluğunu yaşıyorum. Oğlum Felipe`nin ilk maçıydı, şansıyla birlikte geldi. Hem 5 gol atmanın hem de galibiyetin mutluluğuyla buradan ayrılıyorum. Daha önce Cruzeiro`da oynarken 5 gol atmıştım. Cruzeiro ile Bahia arasında 2003 senesinde oynanan maçta 5 gol atmıştım. Son hafta maçıydı ve şampiyon olmuştuk" dedi.
Sivasspor maçı içinse Alex, "Kazanmamız çok güzel ama henüz her şey bitmiş değil. Sivasspor maçını kazanıp şampiyonluk turunu atmak istiyoruz. Sivas`ın güçlü ekip olduğunu unutmadan saygı duyarak 1 hafta çalışacağız" ifadelerini kullandı.
Sivasspor maçı içinse Alex, "Kazanmamız çok güzel ama henüz her şey bitmiş değil. Sivasspor maçını kazanıp şampiyonluk turunu atmak istiyoruz. Sivas`ın güçlü ekip olduğunu unutmadan saygı duyarak 1 hafta çalışacağız" ifadelerini kullandı.