Siteye Bi Önerim Var???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WolF

Kayıtlı Üye
arkadaşlar siteye sizcede bir radyo kuralımmı he ne dersiniz eğer isterseniz bakalım bence ii olur yani he özkan bende full radyo kurulumu var hemde new versiyon eğer düşünürsen msn den bana pm çakıver ok bekliorum yorumları???

Ya Ben Ilk Gun Kurdum Fakat Islerim Dolayisiyla Dj Likle Ilgilenemdim Kaldi

Ama Diyorsanizki Surekli Dj Olur Yayinda Ok Kuralim ? Nedersiniz

kardeş online radyo var dj gerek olmadan ama istersen sen kur dj ben olurum online olduğum sürece istekte çalarım mic var arada konuşurumda :D:D

hayır online radyoları karıştırmayın sitenin kendine özel radyosu olması lazım arada reklam alıcak..kullanıcılardan sitek gelicek dilerler vs vs bunları bir kişi yapıcak...umarım anlatabilmişimdir

Son düzenleme:
hadi ordan :) abicim öle yağmaca yok dj benim bundan böle sizerde yardımcı dj olun yahu olmasmı benim olmadığım zamanlarda siz bakarsınız :)

Arkadaslar Valla Duudndumde Bayag Fazlaaa Dj Lik Isteyen Var Basta Ben Djim :p

Zagtennn Neyse

Ok Radyoyu Yarin Kuruyoruz

Hayirlisi Olsun Simdide Ama Oncelikle Bayan Djlerimiz Olucak

ooooohhhoooo özkan sen baştan teslim ettin radyoyu kanka olmazki ama akşamları dj lik bende itiraz yok ok arkadaşlar en güsel aşk şarkıları benden özkan duyurulur aloo :D

ooooohhhoooo özkan sen baştan teslim ettin radyoyu kanka olmazki ama akşamları dj lik bende itiraz yok ok arkadaşlar en güsel aşk şarkıları benden özkan duyurulur aloo :D

---> Siteye Bi Önerim Var???

Iyi Bir Fikir Bence Dj Tartışması Yapmayalım Once Bi Radyoyu Kuralımda :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri