siteniz çok güsel

geceye vuslat

Kayıtlı Üye
yha baktımda harbiden güsel site yapmışsınız hani bi laf vardır yha kırk yıllık kamyoncuyum felan diye :D bende kaç yıldır forumcuyum böyle site görmedim :D

emeği geçen herkezin emeğine sağlık :) çok güsel bi forum

ewet cok guzel sıte emegı gecenlere bende tesekkur ederım cok guzel sıcak ınsanlar forumu doldurmus gorunus zatı onemlı degıl ortamı onemlı:D selametle...

tesekkruler bole dusunceler bızı sevındırıyor demekkı uykusu gecelerın okadar emegın bır karsılıgı var ne mutlu bıze ne mutlu duslerforum sevenlerıne saygılar!!

yha baktımda harbiden güsel site yapmışsınız hani bi laf vardır yha kırk yıllık kamyoncuyum felan diye :D bende kaç yıldır forumcuyum böyle site görmedim :D

emeği geçen herkezin emeğine sağlık :) çok güsel bi forum

Arkadasım Oncelıkle Merhaba Dusuncelerın Icın Tesekkurler Daha Cok Eksıklerımız Var Yenı Bır Sıteyız Ama Şunu Solemelıyım Buradakı Hersey Takım Çalışmasıdır ..

Tasarım Bana Aıt Olabılır Ama .. Guzel Insanlarlayız Guzel Huzurlu Bır Aıle Ortamı Var Bunlar Bızı Mutlu Edıyor vE Onlar Için Herşeyın Enguzelını Yapmaya Çalışıyorum ..

Tekrar Tesekkurler Saygılar

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri