Sitem Depresif Röportaj Hayalbozan: Rap müziğin bir kuralı olarak herkes kendine isim seçiyor.Sen de

*ÅqåTђÅ*

Bayan Üye
Sitem Depresif Röportaj Hayalbozan: Rap müziğin bir kuralı olarak herkes kendine isim seçiyor.Sen de kendine Sitem Depresif diyorsun.İsminin senin için önemi nedir,ne anlam ifade ediyor Sitem Depresif ve neden Sitem Depresif?

Sitem Depresif: Aslında ilk ismim sadece Sitem'di.Bu bana kısa geliyordu biraz daha uzun ve etkili olmasını istedim.Ortaya Depresif çıktı ve tamamen ruh halimi anlatan bir olay oldu SitemDepresif ismim neyse benim kendi kişiliğimde o.Arada Hasan ile çatış***ar olmuyor değil.SitemDepresif en depresif şekilde yanlış olan herşeye sitem etmektir.Benden insanlara giden Depresif bir Sitem'dir..

Hayalbozan: Belirli bir tarzın var mı ya da sen kendi tarzını ne olarak isimlendiriyorsun?Sence liriklerinde anlatmak istediklerin kendi tarzınla,kendi sesinle,tam bir bütünlülük içinde dinleyiciyi sarabiliyor mu? (bence sarıyor açıkçası?)

Sitem Depresif: Sitemin Duan Olsun albümüne kadar nerde hangi albümde kayıt giriyorsam ona göre ayak uyduruyordum.Sitemin Duan Olsun albümüne kapandığımızda piyasaya bakıp düşündüm herkes karamsar,herkes pesimist,herkes şu bu.Böyle olma***ı bana ait bişeyler ol***ı dedim ve tamamen bana özgü DepresifStil rap yapmaya karar verdim.Bunun ilk örneğide ''soğudum''isimli parçam.Aklımdakileri net bir şekilde lanse edemedim bu parçaya ancak şuan hazırlamakta olduğumuz albümde bu DepresifStil'in ne olduğunu çok iyi bir şekilde insanlara anlatacağıma inanıyorum.Bizi çoğu kişi pesimist sanıyor.Pesimist olayı bize çok uzak ve bayat geliyor.Biz her zaman melankolik rap yaptık.Bundan sonra da melankolik işler olacak ama benim verselerim ne tür parça olursa olsun her zaman DepresifStil olacak..Liriklerim kendi tarzımla uyuşuyor sesimde çok büyük artı istediğim tarzı verme açısından.Bugüne dek aldığım tepkilere bakarak söylüyorum yaptığımız tarz insanları sarıyor..

Hayalbozan: Sözlerinde genellikle karamsarlık hakim.Bu karamsarlık senin iç yapından mı kaynaklanıyor?Sitem Depresif kendi dünyasında nasıl bir insandır,dünyaya bakış açısı nedir?

Sitem Depresif: Yazdığım tüm sözlerde gördüğüm herşeyden herkesten bir parça var ve yaşadıklarım sözlerimin karanlık olmasını sağlıyor.Kafamın çok karışık olduğu dönemler oldu acı çekip güldüğüm dönemler oldu.Kendi kurduğum dünyamda çok mutluyum birazda asabiyim ama sürekli uzlaşmadan yanayım.Yaşamın ne kadar güzel birşey olduğunu yeni yeni keşfediyorum ve bu dünya ne kadar olumsuzluklar olsada olsun yaşamaya değer diyorum ve Allah'ıma şükrediyorum..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri