sorun giderildi !
-oZKan- Ceo Admin 30 Eyl 2008 #2 sen kımsın ?? nerdne tanıyorsun + bır soz var bana dokunmayan yılan bın yasasın geregı nedır ne yapmamaızı beklıyorsun ?
sen kımsın ?? nerdne tanıyorsun + bır soz var bana dokunmayan yılan bın yasasın geregı nedır ne yapmamaızı beklıyorsun ?
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 30 Eyl 2008 #3 sitede seviyelı olduktan sonra msnde kufur etmesının burasıyla ne alakası varkii..
RappeR_qiRL Banned 30 Eyl 2008 #4 bkn artk urasmaın bnmle siz calıntı yapıosnz ne urasıosn yha özentinn tekisinz gdnsurdn iiki bistenizde takldk allm yha:S
bkn artk urasmaın bnmle siz calıntı yapıosnz ne urasıosn yha özentinn tekisinz gdnsurdn iiki bistenizde takldk allm yha:S
RappeR_qiRL Banned 30 Eyl 2008 #7 yha kzm git işine kmsn bilmiorm ama öncedn takldgm sitedensn moral bozmaya geldiysnn moralm dzgn git srdn
yha kzm git işine kmsn bilmiorm ama öncedn takldgm sitedensn moral bozmaya geldiysnn moralm dzgn git srdn
R RocksoN Kayıtlı Üye 30 Eyl 2008 #8 TmmYha Addımı Sölüyorum bilmessinama adım dilek tmm konuya bi son verelim
RappeR_qiRL Banned 30 Eyl 2008 #9 acıpta son verip eger yeniden böle bişe acarsan..!cok fena olr sölm yalandan seyler uydurmaın burda
R RocksoN Kayıtlı Üye 30 Eyl 2008 #10 Son OLurda Ne demek Hani Bana Küfürlre ediyodun forumdaa Artisleniodun.
RappeR_qiRL Banned 30 Eyl 2008 #11 hadi ordn.! banlaın beni please=) böle yalanlara qelecekseniz eer=)