Site sayfalarının geç açılması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gocububa

Kayıtlı Üye
Merhaba
Arkadaşlar bende site anasayfa ve diğer sayfaların açılması baya sürüyor. sitenin yoğunluğundanmı oluyor. Yoksa bendemi sorun var. Aslında başka sayfalarda zorlanmıyor şuan sadece Düşlerforum'da yaşıyorum.

Bende sistem :

Windows 7
4096 Ramkartı
320 Hdd

---> Site sayfalarının geç açılması

Sistemle alakası yok.
2012 nin Türkiyesinde, en çok hit alan forumda yaşanan gayet doğal karşılanası bir durum. Alışmalısın.

Yavaşlık bende de var, sanırım genel bir sorun...siteyle alakalı, tabi kalabalık olmasıyla alakalıda olabilir

3 senedir foruma kayıtlıyım, huyu böyle forumun.​

Yoğunluktan kaynaklanıyor :D Kategoriler'de fazla :D

Yavaşlık bende de var, sanırım genel bir sorun...siteyle alakalı, tabi kalabalık olmasıyla alakalıda olabilir

3 senedir foruma kayıtlıyım, huyu böyle forumun.​

Yoğunluktan kaynaklanıyor :D Kategoriler'de fazla :D

Hepinize verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Evet bende sistemin yoğunluğundan olduğunu tahmin etmiştim. Tabi kesin bilmediğim için ve birde sizlere danışayım sizlerdede öylemi diye sorayım dedim.

Hepinize verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Evet bende sistemin yoğunluğundan olduğunu tahmin etmiştim. Tabi kesin bilmediğim için ve birde sizlere danışayım sizlerdede öylemi diye sorayım dedim.

Biz teşekkür ederiz) eger başka sorunuz yoksa musadenizle konuyu kapatıyorum

ben dede var yavaşık ama bi süre sonra düzeliyor sitedeki yoyunluktan kaynaklanıyordur yavaşlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri