'Sistem değişir'

IsyanbuL

Kayıtlı Üye
'Sistem değişir'
7_223990_31FAN15SKIBBE280.jpg

Aslan´ın hocası Skibbe, sakatlıklar nedeniyle sezon içerisinde sık sık oyun sisteminin değişebileceğini, futbolcuların buna hazır olması gerektiğini söyledi.
31.7.2008

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Sarı-Kırmızılı ekibin dünkü idmanının ardından basın mensuplarına bir açıklama yaptı. Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Alman hoca, “Çok iyi bir takımız. Ama bu, daha iyilerini aramamıza engel değil. Bir golcü ve kaleci bakıyor olabiliriz. Şu anda açıklayacağımız bir isim yok. Genel olarak çok verimli çalışmalar yaptık. Can sıkıcı tek şey, sakatlıkların çokluğu. Bu nedenle farklı oyun sistemleri üzerinde duruyoruz. Sezon içerisinde yapılacak olası değişikliklere futbolcuların da hazır olması lazım” dedi. Genç teknik adam, henüz kafasında herhangi bir ideal 11 belirlemediğini de kaydederek, “Kewell’lı ya da Kewell’sız, Servet’li ya da Servet’siz, Lincoln’lü ya da Lincoln’süz... Bir şekilde oynayacağız” dedi.

Davala: Ekibi çok özledim

Pro antrenörlük lisansı alan Ümit Davala ise zevkli bir kurs sürecini geride bıraktığını kaydedip, “Güzel günler geçti. Ama görevimi çok özlemiştim açıkçası. Harika bir ekip oluşturduk. Hep beraber hedeflerimize adım adım yürüyeceğiz. Taraftarlarımız sabırlı olsun” dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber ankara nakliyat
bypuff
Geri