ŞiŞmanLamak İstiyorum NasıL olcek bu..

My-Discovery

Kayıtlı Üye
arkadaşlar doktor falan sakın demeyin bana var ise bildiginiz tekmikler 1 ayda nasıl kaç kilo alırım:171:

Bu yaz senin gibi kilosuzluk derdim vardı...Hergün televizyonun önüne geçip ne varsa yedimm...Çaktın mı olayı :D

düzenli beslenirsen normal kilona ulaşırsın.zayıf olmazsın ama şişkoda olmazsın :) belirli yemek yeme saatleri yap kendine.fazla abur cubura kaçma önünü alamazsın sonra göbekli olursun sonra :)

schatzi: sorunum bu olabilir düzenli beslenemiyorum
nezaman boş baktim olursa ozaman yiyorum

benim başka bi yöntem bulmam lazım:(

Arkadaşlar öncelikle düzensiz ve yetersiz beslenme en önemli etkendir.
Uykunuza özen gösterin.Ayrıca mutlaka bir doktora görünün.
1.Metabolizmanız hızlı çalışıyor olabilir.
2.Troid sorununuz olabilir.
3.Bağırsaklarınızdaki bir parazit de buna sebep oluyor olabilir.

Aslinda Çok Zayifda Degİlİm
Boy: 1.74
Kİlo: 58
65 Falan Olsam SÜper Olucak:)

aslında pek de zayıf sayılmazsın. benim sorunumda seninki gibiydi, çözdüm.
yatmadan önce kendine bir tost falan yap. hazır köfte falan al onları ısıt. üstüne ketçap mayonez, özellile de mayonez çünkü o şişmanlatır. zayıftım fakat 1 ay bu şekilde baslenince göbeğim çıkmıştı. sende 1 ay değil 15 gün falan yaparsın artık

mayonezzzz::ya çokta severim ama yaglı yemek yiyemiyorum mayonezi patetes püresi ile karıştırırım genelde

yatmadan önce faydalı olabilir bişyler yemen ama sen bize aldırma kesinlikle doktora git

iyide gece ögretim okuyorum 10:30 da evde oluyorum sabak 1 gibi kalkıyorum

doktora falan gitmesemmi acaba ... of

yaa sen sorarsın o işeyler bulur git sen bakma bizim lafımıza saglıgın önemli

ama sende bi problem varmı yoksa kendin mi istion

benımde boyum 1.86 kilo 65 bu bana normal gelıo ama bende kılo almak ıstıorum acıkcası. benım yedım kadar aburcuburu kımse yemez herhalde ama gende kilo alamıorum sürekli ayaktaım o ysudenmı acaba .. die düşünüorum acaba sende cok hareket edıosun o ysudenmı alamıosun kılo ama duygunun dedı gibi sen bize aldırma en iyisi bi doktora görun..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri