Sıra krizi!

ultra_merve

Bayan Üye
Fasl-ı Şahane’de adı Bülent Ersoy’dan sonra yazılan Muazzez Abacı sahneye çıkmadı.
İZMİR Fuarı Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenen Fasl-ı Şahane konserinde afiş krizi yaşandı. Muazzez Abacı’nın haftalar öncesinden İzmir’in çeşitli yerlerine asılan afişlerde adının Bülent Ersoy’un altına yazılmasına kızarak, konserden 1 gün önce çıkmaktan vazgeçtiği öne sürüldü. Abacı, “Organizasyonda eksiklikler vardı, çıkmadım” açıklamasında bulunurken, organizatör Sinan Kulucu, VATAN’a yaptığı açıklamada “Biz iki tane afiş yaptık ve birinde yatay 9 tane sanatçıyı biraraya sığdırmak zor olduğundan, (ikisi için) alfabetik sırada dikey bir afiş tasarladık. Muazzez Hanım, Ekim ayında Günay’da çıktığı zaman da ismi Bülent Ersoy’dan aşağıdaydı. Hatta buna ilk tepkiyi ben göstermiştim. Ben afişi kendisine gönderdim. 1 gün sonra hangi psikolojiyle yaptı bilmiyorum, sanatçı ruhu da olabilir. Bana ‘Sinan sen bana bunu nasıl yaptın, ben içime bunu sindiremiyorum. Avansı da geri yollayacağım’ dedi. Kendisinin çok üzüldüğünü ve pişman olduğunu biliyorum, kadrodan çıkması gibi bir düşüncemiz yok. Bu zaten gazino programı değil, buradaki herkes star” diye konuştu.

VATAN

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri