:36::36:
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 17 Tem 2008 #3 Direk DaLarım :|
eMLy dυѕLєяƒσя&# Kayıtlı Üye 17 Tem 2008 #5 sinirlendiğimde ne kadaR iLeri gideceğimi kestiRemiyorum biLe. heR şeyi yapabiLirim.
Without you Bayan Üye 17 Tem 2008 #11 güzel bi lafla olduğu yere yapıştırırımm, olmadı çok sinir etti dielim tutarım yerden yere vururum tabi şişman deilse
güzel bi lafla olduğu yere yapıştırırımm, olmadı çok sinir etti dielim tutarım yerden yere vururum tabi şişman deilse
*RuhsuzZz* Bayan Üye 17 Tem 2008 #14 qRçqten sinrLennce bn kndimden bLe korkarm nLr ypabLcemi tahmn bLe edemiorm ama qerÇeqtnnnnnnnn sinirLenmiş oLmm Lasm
qRçqten sinrLennce bn kndimden bLe korkarm nLr ypabLcemi tahmn bLe edemiorm ama qerÇeqtnnnnnnnn sinirLenmiş oLmm Lasm
PReѧ Kayıtlı Üye 17 Tem 2008 #17 noneq' Alıntı: direc-t dalarım wolaa Genişletmek için tıkla ... ben sana dalacaktım ama olmadı sinirlendirdin beni:67: ben olsaydım susup kalırdım en güzel yanıt bu olurdu.
noneq' Alıntı: direc-t dalarım wolaa Genişletmek için tıkla ... ben sana dalacaktım ama olmadı sinirlendirdin beni:67: ben olsaydım susup kalırdım en güzel yanıt bu olurdu.
DiReNiS Bayan Üye 23 Tem 2008 #20 belli olmaz... bazen susabilirim,,,bazende sonradan benimde şaşıracağım şeyler yapabilirim... dengesizim sanırım bu konuda :s
belli olmaz... bazen susabilirim,,,bazende sonradan benimde şaşıracağım şeyler yapabilirim... dengesizim sanırım bu konuda :s