sınıftaki kıza acılmak istiyorum

34kerem

Banned
Arkadaslar merhaba sınıfımızda bi kız var (gösterme amaçlı degil sınıfımızdaki tek kız o sınıfımız 19 kisilik tek kız o olunca 18 erkek oluyor) ondan cok hoslanıyorum ama ona acılamıyorum korkuyorum sınıftaki bazı cocuklar onun eski sınıfdan birazda onlardan cekiniyprum bisey yaparlar diye kızdanda cekiniyorum yakısıklı deilim yüzümde biraz sivilce izi var kıza nasıl acılabilirim ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum.

Kızın sevgilisi falan yok

---> sınıftaki kıza acılmak istiyorum

Kerem
daha gençsin odaklanman gereken sınavların derslerin varken nedir bu kız konuları ?
bir 3 yıl sonra bu açtığın konulara güleceksin.

Kerem şıpsevdi birisin buda geçer boşver :)
Akın'ının dediği gibi derslerine odaklan

sen en iyisi kıza karşı bir kahramanlık yap, adamları ayarla, sende o adamların ağzını, burnunu kırmış gibi yap ama senaryoyu sen yazacaksın o zaman kızlar kahramanlık yapan erkekten hoşlanırlar.

Oyyyy :) bu kacinci kiz ayarlama konun :) kimden hoslandigina once karar ver sonra insanlara danis. :)

e bu durumda diğer 18 kişi de ondan hoşlanıyor

O kız sınıftaki tek kızsa mutlaka en yakın arkadaşı bi erkektir o Erkekle samimi olmaya çalış olduktan sonra onu kıza giden bir yol olarak kullan o arkadaşını kızla aracı olarak kullanabilirsin mesela.

O kız sınıftaki tek kızsa mutlaka en yakın arkadaşı bi erkektir o Erkekle samimi olmaya çalış olduktan sonra onu kıza giden bir yol olarak kullan o arkadaşını kızla aracı olarak kullanabilirsin mebesela.

Ben o cocuga yakın gostersem bile onlara soyleyemem onlari aracı yapamam benle dalga gecerler cunku sınıfın geneli hep oyle surekli dalga geciyolar benlede geciyolar yuzumle sivilce izleri var onlarla dalga gecip duruyolar korkuyorum onlara soylemeye siniftan bi kac kisi kizla ayni siniftandi gecen yil bisey yaparlar diye de korkuyorum ne yapacagimi bilmiyorum :(

Özgüvenin eksilerde dostum kendini arkadaslarina ezdirme onlar dalga geciyosa sen de geç kimse dört dörtlük değil

Ben o cocuga yakın gostersem bile onlara soyleyemem onlari aracı yapamam benle dalga gecerler cunku sınıfın geneli hep oyle surekli dalga geciyolar benlede geciyolar yuzumle sivilce izleri var onlarla dalga gecip duruyolar korkuyorum onlara soylemeye siniftan bi kac kisi kizla ayni siniftandi gecen yil bisey yaparlar diye de korkuyorum ne yapacagimi bilmiyorum :(

Herkesle samimi olma Agırbaşlı ol kızlar agırbaşlı erkekleri daha çok sever (Kendi fikrim) kimseyi kendini ezdirme hiç bir şeyin altında kalma eger bunları yaparsan bir süre sonra kız sendeki degişimi farkeder ve hoşunada gider.

Son düzenleme:

Senin filimlerdeki gibi bir atak yapman gerek.

Oncelikle su sivilce izlerini bukadar takma kafana. Zamanla gececektir herhalde. Gecmiyorsa bir dermotolojiye git bir tedavi onerirler.
Sonra biraz cool takil. Kendinden emin ol.
Onlar dalga gectiginde. Butun sinif varken. Firsat buldugun an lafi yapistiracaksin. Sende onlarla dlga gececeksin... sonra zamanla bazi kisiler seninle birlikte baskalariylandalga gececek...
Dalga gecmelerden nefret ederim ama sinifta kendine bir yer edinmen gerek.

Sonra giyiminde durusunda laflarinda sozlerinde kendinden emin bazen agir basli bazende baskalariyala dalga gececeksin (seninle dalga gecenlerle tabi baskalariyla degil) sinifta buldugun en ufak ani yakalaman gerek.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri