Sınıftaki kıza açılmak istiyorum

34kerem

Banned
Arkadaslar öncelikle merhaba sınıfımızda bi kız var kızdan hoslanıyorum biraz kızın gülüşü cok hosuma gidiyor ama kıza nasıl ondan hoslandıgımı soyleyebilirim

Son düzenleme:
---> Sınıftaki kıza açılmak istiyorum

Sen gecen hafta çocukluktan beri tanıdığın bir kıza aşık değilmiydin?

Bir erkege baskasiyla cikan bir kiza cikma teklofo etmek yakisir mi hic?

Cok ayip. Bir baskasi senin ciktigin kiza kotu gozle baksa sen ne yapardin? Bu durumda yapmak istedigin seyi kizin suanki ciktigi kisi yaparsa?

Bir erkege baskasiyla cikan bir kiza cikma teklofo etmek yakisir mi hic?

Cok ayip. Bir baskasi senin ciktigin kiza kotu gozle baksa sen ne yapardin? Bu durumda yapmak istedigin seyi kizin suanki ciktigi kisi yaparsa?

Haklısın valla ama ben kızdan sadece biraz hoşnutum o kadarvbaska bisey yok

kızın çıktığı varsa ne diye araya giriyorsun ki :)

Kızın çıktığı varmış,üstelik sende hoşlanıyosun sadece. Yani iki gün süre unutacağın biri için ilişkilerini bozma.
Hep bi üçüncü şahıs arayı bozar zaten lafım sana değil yanlış anlama.
Bu konuda burda kapansın.

Bence illa birinden hoslanacaksan sevgili olmayan birinden hoslan. Sevgilisk olan birinden hoslansan bile dile bile getirme bence. Delikanliya yakismaz.

kesinlikle katılıyorum . .

Sevgilisi olmayan bir bayana yönelt duygularını . Erkeklerin adını da kötülememiş olursun en azından .Yaşam Kaliteni artırmaya çalış kardeşim . Bu işler yanlış işler.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri