Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz?
I ilker48 Kayıtlı Üye 19 Ağu 2010 #2 ---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? sinema için hep bir kıza katlanmak zorunda kalıyoz nette ise yak sigarayı koy meyveyi izle
---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? sinema için hep bir kıza katlanmak zorunda kalıyoz nette ise yak sigarayı koy meyveyi izle
AhuELa'S<3 Bayan Üye 19 Ağu 2010 #3 ---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? sinemaya gitmeme izin verecek bi babam olmadığı için netten izlemek zorunda kalıyorum
---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? sinemaya gitmeme izin verecek bi babam olmadığı için netten izlemek zorunda kalıyorum
sEmih Kayıtlı Üye 19 Ağu 2010 #4 ---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? Vakit Yok.
karagümrük Kayıtlı Üye 19 Ağu 2010 #5 ---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? Sinema küLtürüm yokkk :11: futboLLa iLgiliyse her türLüüüü
---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? Sinema küLtürüm yokkk :11: futboLLa iLgiliyse her türLüüüü
Du Karmen Bayan Üye 19 Ağu 2010 #6 ---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? kapalıortam beni geriyo
R RaPizM^^ Bayan Üye 19 Ağu 2010 #7 ---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? sinemada izlemek bi baska olsada.. internette istediğim filmi izleyebiliyorum vizyonda olanlara bağlı deilsn ve de secenek cok snırım o yzden p
---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? sinemada izlemek bi baska olsada.. internette istediğim filmi izleyebiliyorum vizyonda olanlara bağlı deilsn ve de secenek cok snırım o yzden p
İnci 1907 Prenses 19 Ağu 2010 #8 ---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? para + zaman tasarrufu (;
Buğra1 Kayıtlı Üye 19 Ağu 2010 #9 ---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? Orada film izlemenin tadı başkadır İnternetten film izlediğimi hatırlamam
---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? Orada film izlemenin tadı başkadır İnternetten film izlediğimi hatırlamam
ashli Bayan Üye 19 Ağu 2010 #10 ---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? Sinemaya gidebilirsem sinemada izlerim.. İnternette ben de film izlemedim dizi sadece
---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? Sinemaya gidebilirsem sinemada izlerim.. İnternette ben de film izlemedim dizi sadece
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 19 Ağu 2010 #11 ---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? Sinemalar çok pahalı para yetiştiremiyorum dan ziyade ilçemde salon olmadığı için bi film izlemeye kalksam yol parasıydı vs. 20 lira tutacak
---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? Sinemalar çok pahalı para yetiştiremiyorum dan ziyade ilçemde salon olmadığı için bi film izlemeye kalksam yol parasıydı vs. 20 lira tutacak
CimCime66 Bayan Üye 19 Ağu 2010 #12 ---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? eger izLersem geneLLikLe Sinemada izLerim yada aiLemLe beraber TeLevisyonda.. biLgisayarda sadece dizi izLiorum KavaK yeLLerini...
---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? eger izLersem geneLLikLe Sinemada izLerim yada aiLemLe beraber TeLevisyonda.. biLgisayarda sadece dizi izLiorum KavaK yeLLerini...
naughty_girl Bayan Üye 19 Ağu 2010 #13 ---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? Sinemaya gidecek vaktim yok
oNesTar Kayıtlı Üye 19 Ağu 2010 #14 ---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? hem sigara içemiyorum hem de korsana evet diyorum.ikiside alışkanlık meselesi sanırım.
---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? hem sigara içemiyorum hem de korsana evet diyorum.ikiside alışkanlık meselesi sanırım.
Salvatrucha Banned 19 Ağu 2010 #15 ---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? Vakit yok
Tox'e Bayan Üye 20 Ağu 2010 #16 ---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? Sinemaya arada gidiyorum.İnternetten sadece bi film izledim.En eğlencelisi arkadaşlarla evde izlemek
---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? Sinemaya arada gidiyorum.İnternetten sadece bi film izledim.En eğlencelisi arkadaşlarla evde izlemek
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 20 Ağu 2010 #17 ---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? Evde daha rahat ediyorum.
` RaPiMisT ~ Bayan Üye 20 Ağu 2010 #18 ---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? Vizyondan bir film izlemek için mutlaka sinemaya giderim.Pc'den pek film izlemem.
---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? Vizyondan bir film izlemek için mutlaka sinemaya giderim.Pc'den pek film izlemem.
mr.monk Kayıtlı Üye 20 Ağu 2010 #19 ---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? Sinema kültürüm yok.
REiSS Kayıtlı Üye 19 Kas 2010 #20 ---> Sinemaya Gitmek Yerine Neden İnternetten Film izliyorsunuz? Sinemada Sigara içemiyorum