LSUUsNauA8U Başta babam olmak üzere tüm polislerimizin polis haftası kutlu olsun !
MertCanBey Kayıtlı Üye 8 Nis 2016 #1 Başta babam olmak üzere tüm polislerimizin polis haftası kutlu olsun !
Deniz kızı Bayan Üye 9 Nis 2016 #2 ---> Sinan Akçıl feat. Demet Akalın - Polis Yanındadır (Polis Marşı) Polis CANDIR ! Isteyen herkese ben dahil, nasip olsun bu meslek
---> Sinan Akçıl feat. Demet Akalın - Polis Yanındadır (Polis Marşı) Polis CANDIR ! Isteyen herkese ben dahil, nasip olsun bu meslek
MertCanBey Kayıtlı Üye 9 Nis 2016 #3 ---> Sinan Akçıl feat. Demet Akalın - Polis Yanındadır (Polis Marşı) 'strawberry' Alıntı: Polis CANDIR ! Isteyen herkese ben dahil, nasip olsun bu meslek Genişletmek için tıkla ... Candır candır rabbim askerimizi polisimizi başımızdan eksik etmesin. Amin inşallah agzından bal damlıyor valla xD
---> Sinan Akçıl feat. Demet Akalın - Polis Yanındadır (Polis Marşı) 'strawberry' Alıntı: Polis CANDIR ! Isteyen herkese ben dahil, nasip olsun bu meslek Genişletmek için tıkla ... Candır candır rabbim askerimizi polisimizi başımızdan eksik etmesin. Amin inşallah agzından bal damlıyor valla xD
M Moreas Bayan Üye 10 Nis 2016 #4 ---> Sinan Akçıl feat. Demet Akalın - Polis Yanındadır (Polis Marşı) Hem polis hem de şarkıyı söyleyen bir tanıdığım olduuu Severim bu kızı güzel klip olmuş.
---> Sinan Akçıl feat. Demet Akalın - Polis Yanındadır (Polis Marşı) Hem polis hem de şarkıyı söyleyen bir tanıdığım olduuu Severim bu kızı güzel klip olmuş.