Simitçi ; Sıcak Simit Diyor, Alıyorsunuz Taş Gibi Çıkıyor...Tepkiniz Ne oLurdu ?

h.i.m.e.s.54

Kayıtlı Üye
.
.
.
.

Simitçi ; Sıcak Simit Diyor, Alıyorsunuz Taş Gibi Çıkıyor...Tepkiniz Ne oLurdu ?

.
.
.
.
.

---> Simitçi ; Sıcak Simit Diyor, Alıyorsunuz Taş Gibi Çıkıyor...Tepkiniz Ne oLurdu ?

Değiştiririm napıcam :D

---> Simitçi ; Sıcak Simit Diyor, Alıyorsunuz Taş Gibi Çıkıyor...Tepkiniz Ne oLurdu ?

Simiti satana saLLarım :D

çoğunLukLa öLe oLuyo zaten:D hiçbişe demem aLırm.bi simit için adamLa kawga mı edecem :eek:

her gün aynı dalga sabah otobüs durağında var bitane geeeel abi geeel sıcak sıııcakk soğumadannn abiii gell diye bağırıyo bitanesi sabah sabah uykunun verdiği mahmurlukla hergün yutuyorum bu numarayı iyimi.. simitlermi taş gibi tamam taze ama çığırtkalık yaptığı gibi sıcak değil acayip gevrek taş gibi ... Ama oda onun ekmek parası naaapsın gel taş gibi simide gelmi desin :D adama dalınmıyo.. simit kafasına atılmıyo yada ne biliyim yumuşağı olsun bilader falan deniyo yok hergün başıma gelen bişiydii yazmak paylaşmak istedim :D

вαşкαŋ™;1566336' Alıntı:
her gün aynı dalga sabah otobüs durağında var bitane geeeel abi geeel sıcak sıııcakk soğumadannn abiii gell diye bağırıyo bitanesi sabah sabah uykunun verdiği mahmurlukla hergün yutuyorum bu numarayı iyimi.. simitlermi taş gibi tamam taze ama çığırtkalık yaptığı gibi sıcak değil acayip gevrek taş gibi ... Ama oda onun ekmek parası naaapsın gel taş gibi simide gelmi desin :D adama dalınmıyo.. simit kafasına atılmıyo yada ne biliyim yumuşağı olsun bilader falan deniyo yok hergün başıma gelen bişiydii yazmak paylaşmak istedim :D

guzel noktaya degınmıssın bırazda bu yonden dusunmek gerek ekmek parası sonucta :)

tmm ya dalmam adama hahaha
yerim meçbur napıyım :D

valla benim için sorun yok ben seviyhorum sert simitleri ama yinede tepkim olmasdı altı üstü sinirden kudururdum

Bi dak. simit hem sıcak hem taş gibiyse bişi diyemezdik heralde..

yanı ben sahsen ;

sımıtcıyLe kawqa etmm.bır tnck sımıt ıcın adamLa kawqa mı edcem ya..yerım noLcakk hhh :)

Adamların ekmek parası...
Onların da yapabileceği bişey yok..

Sonuçta o simitleri orada kaç saat sıcak tutabilir ki_?

Teknoloji adamlarıyla görüşmek gerek..Sokaktaki simit tezgahlarına simiti sıcak tutan icatlar yapmak gerek..Varsa da böle birşey,fiyatını düşürmek gerek...Falan filan...

İstanbulun caddelerinde yeteri kadar stresli zaten günler...İşe gidip gelene kadar zaten tepenizin tası onlarca kez atmış oluyor...Bir simit için mi yorucam,zaten harap olmuş ruhumu....

adamLa kavqa etmm , yerim..

deiştiririm

değiştirmeye utanırım :D

bişi demem

bişey demem alırım :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri