Şimdiye kadar hangi tür kurslara katıldınız?
O Orhanca Kayıtlı Üye 16 Mar 2010 #3 ---> Şimdiye kadar hangi tür kurs'lara katıldınız? Küçükken Kuran kursuna gittim. ehliyet almak için mecburiyetten kursa gittim. Yabancı Dil kursuna gitmeyi düşünüyorum.
---> Şimdiye kadar hangi tür kurs'lara katıldınız? Küçükken Kuran kursuna gittim. ehliyet almak için mecburiyetten kursa gittim. Yabancı Dil kursuna gitmeyi düşünüyorum.
sEmih Kayıtlı Üye 16 Mar 2010 #4 ---> Şimdiye kadar hangi tür kurs'lara katıldınız? Kuran Kursuna Gitmiştim Küçükken.
NilsuBaran Bayan Üye 21 Kas 2010 #6 ---> Şimdiye kadar hangi tür kurs'lara katıldınız? Yabancı dil ve bilgisayar
MyRa Banned 21 Kas 2010 #7 ---> Şimdiye kadar hangi tür kurs'lara katıldınız? Güzel Sanatlar, bitti. Keman Kursu, hala devam etmekte...
---> Şimdiye kadar hangi tür kurs'lara katıldınız? Güzel Sanatlar, bitti. Keman Kursu, hala devam etmekte...
N ` nazLı .. Bayan Üye 16 Ocak 2011 #8 ---> Şimdiye kadar hangi tür kurs'lara katıldınız? Matematik kursu
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 16 Ocak 2011 #9 ---> Şimdiye kadar hangi tür kurs'lara katıldınız? Karate. Sürücü. Bilgisayar. Ve son olarak Kuran devam etmekte.
---> Şimdiye kadar hangi tür kurs'lara katıldınız? Karate. Sürücü. Bilgisayar. Ve son olarak Kuran devam etmekte.
doostum_ Kayıtlı Üye 16 Ocak 2011 #10 ---> Şimdiye kadar hangi tür kurs'lara katıldınız? KURAN kursu 4 sene kaldım ehliyet src belgesi için vs..
---> Şimdiye kadar hangi tür kurs'lara katıldınız? KURAN kursu 4 sene kaldım ehliyet src belgesi için vs..
anaToL!aFiRe Kayıtlı Üye 16 Ocak 2011 #11 ---> Şimdiye kadar hangi tür kurs'lara katıldınız? Sürücü Kuran Kursu Kick boks Baglama
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 20 Ocak 2011 #13 ---> Şimdiye kadar hangi tür kurs'lara katıldınız? yabancı dil halk oyunları folklor vs ve futbol
-_-sweetemo-_- Bayan Üye 18 Nis 2011 #14 ---> Şimdiye kadar hangi tür kurs'lara katıldınız? Ders İçerikli