Şimdi Tamam

diskoPaT

Kayıtlı Üye
Şimdi Tamam..
Suskunluğundaki gülüşlerin aklıma düşüşen...Yoktun işte..Olmayışın ne kötü..Kış günü bu ayazda gömlek üstü uzun kollu bi tişörtleyim..Her ne kadar sarıp sarmalasada, vücuduma yapışsada üşüyorum..Evde duramadım, odam boğdu boğacaktı beni neredeyse..Sıktıkça sıktı beni, içimden feryat edip karabasanlara teslim olmak böle bir şeydi galiba..

Hava ayaz..Rüzgar atkımı alıp çıkarttı benden, atkıyı elime alıp öyle yürüdüm..Aklımdaydı her bir şeyin, sesin nefes alış verişlerin..Gözlerimin önünden gitmesi imkansız resmin..Her yerden sen geliyordun..Caddelerime eşlik ettiin yol boyu, sokak arasında bir apartman merdivenine teslim etim bedenimi..

Ellerimden de soğuktu oturduğum yer..Sinüzitim durmadan zorluyordu beni..Avuçlarımı ısıttığım dumanı sıcak nefesler alıyordum..Çok uzaklardaydın..Üzgündüm, ama ağlamayacaktım biliyorum..Hem dumanını bahane edeceğim sigaram yoktu ki..

Kalktım, yakın bir arkadaşın ziline rast geldi ellerim..Güldüren yüz formunda değildi bugün..

Okula gitmesek olmazmıydı?

Bir gün gitmesekte olurdu, olmalıydı..

Nerede değilsem orda olmak istiyor bedenim..

Sahile gidelim..

Şimdi tamam..

diskopat

---> Şimdi Tamam

Teşekkür ederim ilgin için:)

Özlemin yazdıramayacağı yok..Bazen farkına bile varamıyorum yazdıklarımın..Öyle özlüyorum ki..

Eyvallah:)

---> Şimdi Tamam

Acı çekme sırası sana geldiğinde alır eline kalemi susa susa yazarsın..
Dert bu ya söyletir..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri