'Şimdi gerçek Fenerli'yim'

karagümrük

Kayıtlı Üye
Galatasaray karşısında Fenerbahçe'nin tek golünü atan Andre Santos, mutluluktan adeta uçuyor.

Brezilyalı oyuncu, Almanya dönüşünde taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşırken, bol bol imza dağıttı. Fenerbahçe’ye geldiğinde takım arkadaşlarının kendisine, “Galatasaray’a gol atmadan gerçek Fenerli olamazsın” dediğini hatırlatan Sambacı, şöyle konuştu:

“İlk başta bunu garipsemiştim, ama derbilerdeki atmosferi görünce ne demek istediklerini anladım. Galatasaray maçında güzel bir gol attım ve ben de artık gerçek bir Fenerli’yim. Bundan sonra daha iyi olmak için çalışacağım.”

Fanatik

---> 'Şimdi gerçek Fenerli'yim'

Fenerbahçe’ye geldiğinde takım arkadaşlarının kendisine “Galatasaray’a gol atmadan gerçek Fenerli olamazsın” dediğini hatırlatan Sambacı şöyle konuştu:

“İlk başta bunu garipsemiştim ama derbilerdeki atmosferi görünce ne demek istediklerini anladım. Galatasaray maçında güzel bir gol attım ve ben de artık gerçek bir Fenerli’yim. Bundan sonra daha iyi olmak için çalışacağım.”

Evet derbi ölüm kalım meselesi :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri