Şimdi Buradayız

bluee

Kayıtlı Üye
Mahkeme salonunda hakimin karşısında süklüm püklüm bir
eczacı, ve avaz avaz ağlayan bir kadın...
Hakim kadına sorar,
-Bu adamdan şikayetiniz nedir?"

Kadın ağlaya ağlaya cevap verir.
-Bu adamdan davacıyım hakim bey.. Bu sabah bana telefonda çok ağır hakaret etti..

Hakim bu sefer adama sorar.
-Bayanın söyledikleri doğru mu?

Adam cevap verir.
-Bakın hakim bey size herşeyi en baştan anlatacağım.. Bu sabah çalar saati duymamışım, geç kalktım.. Kahvaltı bile etmeden hızla giyinip evden fırladım, tam arabaya bindiğim sırada hem ev hem araba anahtarlarımı içeride unuttuğumu farkettim.. Çilingir arayacak vaktim
yoktu, camlardan birini kırıp eve pencereden girdim. Anahtarları aldım yola çıktım.. Bu sefer hızlı gidiyorum diye polis durdurdu, bi güzel ceza yedim. Eczaneye gelmeme 3 sokak kala lastiğim patladı.. Lastiği değiştirip eczaneye vardım. Kapıda bi sürü insan beni bekliyordu, içeride de telefon durmaksızın çalıyordu.. Kapıyı açtım içeri girdim herkes o kadar saat zaten beni beklemiş, kimseyi daha fazla sinirlendirmeden sırayla reçeteleri alıyorum, ilaçlari veriyorum. Bu arada telefon hala çalıyor.. Tam telefonu açacağım adamın birinin avucuma döktüğü bozukluklar yere saçıldı, onları toplamaya calışırken kafamı masanın
kenarına vurdum. Bu arada telefon hala çalıyor.. Kafamı vurunca can havliyle bir irkilmişim, arkamda dizili kolonya sişelerine bir çarptım hepsi yere devrildi. Bütün yer kolonya oldu. Bu arada telefon hala çalıyor.. Ortalığı temizlemeye koyuldum zar zor her yeri topladım. Bu arada
telefon hala çalıyor... Sonunda telefonu açtım. Arayan bu hanımdı.. Bana "REKTAL (popodan) TERMOMETREYİ NASIL KULLANABİLiRİİİİM?" diye sordu. Hakim Bey.. Size yemin ederim.. Ben sadece nasıl
kullanacağını söyledim ve şimdi buradayız!!!

---> Şimdi Buradayız

Adam müthiş sabretmiş.. :D Ben olsam neler neler derdim. :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri