KADIN GİTTİ AFİYER OLSUN...
Eclipse Kayıtlı Üye 1 Ağu 2010 #3 ---> Şimdi bu kadına ne denir_? LqMania' Alıntı: hayvansever Genişletmek için tıkla ... :11: :11:
garfield Kayıtlı Üye 1 Ağu 2010 #5 ---> Şimdi bu kadına ne denir_? ashli' Alıntı: Yedimi kadını kurtardılar mı Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum ama yaralanmadan kurtulması çok zor kurtulmasa bile yaralı kurtulur.
---> Şimdi bu kadına ne denir_? ashli' Alıntı: Yedimi kadını kurtardılar mı Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum ama yaralanmadan kurtulması çok zor kurtulmasa bile yaralı kurtulur.
L Lostlover Kayıtlı Üye 10 Ağu 2010 #6 ---> Şimdi bu kadına ne denir_? Bu kadındaki hayvan sevgisi bence biraz fazlaayrıca bir aslanın kuyruğu tutularak o hayvan sevilmez
---> Şimdi bu kadına ne denir_? Bu kadındaki hayvan sevgisi bence biraz fazlaayrıca bir aslanın kuyruğu tutularak o hayvan sevilmez
CimCime66 Bayan Üye 10 Ağu 2010 #7 ---> Şimdi bu kadına ne denir_? LqMania' Alıntı: hayvansever Genişletmek için tıkla ... hahaha
D Dombra Kayıtlı Üye 1 Ara 2011 #9 ---> Şimdi bu kadına ne denir_? Bu kadına dense dense ruhuna fatiha denir yahu
yesil83 Bayan Üye 1 Ara 2011 #10 ---> Şimdi bu kadına ne denir_? hakketmis denir. hangi akla hizmet yaklasmissa... kedi filan zannetti herhalde heybetli hayvanlari cok ama cok severim ama uzaktan ruyamda kobra yilani gordum zaten sanirim burda cocuk ve kobra bir resmi vardi ondan etkilenmis olsam gerek,
---> Şimdi bu kadına ne denir_? hakketmis denir. hangi akla hizmet yaklasmissa... kedi filan zannetti herhalde heybetli hayvanlari cok ama cok severim ama uzaktan ruyamda kobra yilani gordum zaten sanirim burda cocuk ve kobra bir resmi vardi ondan etkilenmis olsam gerek,
DarkToucH Kayıtlı Üye 11 Ara 2011 #11 ---> Şimdi bu kadına ne denir_? bu kadına bu saaten sonra ölü denir ...
seRdaLHk Kayıtlı Üye 16 Eyl 2012 #13 ---> Şimdi bu kadına ne denir_? aslan dicegini demis zaten. yorum yok STOP!
Heretic. Erd Bayan Üye 4 Eki 2012 #14 ---> Şimdi bu kadına ne denir_? Buna hayvan sevgisi denmez ya bende hayvan severim de bunun yaptığı başka bir kategoriye giriyor.
---> Şimdi bu kadına ne denir_? Buna hayvan sevgisi denmez ya bende hayvan severim de bunun yaptığı başka bir kategoriye giriyor.