Şimdi bana yaşamak için bir neden söyleyin!

TrCasH

Kayıtlı Üye
Aniden içime bir kurt kımıldanmaya başladı.Bir özlem Ankara’dan kaçma özlemi.Uzağa gitmeliyim...Sahilde yürüyebileceğim,düşünebileceğim bir yere…(!)Tabii ya(!)…Kendinden kaçamıyorsan,kendini kaçır oda olmadı aklını kaçır…(!)Biliyorum,konuşmaya kalksam yüreğimin dar odalarında kızılca kıyametler kopacak…(!)Sonunda kaybedecek bir şeyim yokken kıyametten mi(?) korkarım.

Hali dilimi şerh edemem kimseye eyvah(!)
Bir ben bilirim çektiğimi bir dahi Allah(!)…

Gündüzlerim geçiyor geçmesine de, gecelere çare bulmak zor, geceler hesaplaşmaya teşne… Bu nasıl bir şey biliyor musunuz (?) Uyuyorsun uyanıyorsun sonra tekrar uyumak istiyorsun, hiç uyanamayacakmışına.Bir hiçliğe dönüşmüş geçmişin,kocaman bir noktayla sonlanıyor.Her yaşam ölümle sonlanmıyor mu zaten,her yaşam doğuma ihanetin sonucu değil mi zaten…Hayatın içinde hayat kadar patavatsızım(!).Sözcükler kaçınca birbirlerinden,biri saklanırken ötekinden cümle kurulamıyor bir türlü.Bu kaosta bir harften ötekine hayır yok.

Tabii ki zor. Böyle bir işe kalkışmak cesaret ister. Yanlışlarını, ayıplarını saklamaya çalışmadan; yazdıklarını savunmaya yada övgüye dönüştürmeden… Kendini başkalarına anlatmak değildir bu… Kendini tanımayı göze almaktır.

Ne zaman koşsam peşi sıra bir sevdanın,
Yalnızlığımla çarpışırım.
Yalnızlık ben olur,
Ben parçalanırım.

Aslına bakarsanız benim sorunum kimseyle değil sadece kendimle…(!) Aslında kimseyi suçlayamıyorum. Hepimizin saklamaya, düşünmemeye çalıştığımız şeyler var. Koparıp atamadığımız, yaşanmamış sayamadığımız, üstesinden gelemediğimiz gerçeklerimiz.Size kalırsa, başkalarından saklamak bir bahane. Yalnızca kendimize unutturmaya çalıştıklarımızı yeniden anımsamamak için uydurduğumuz bir bahane…(!)

ŞİMDİ BANA YAŞAMAK İÇİN BİR NEDEN SÖYLEYİN!!!

şey...ben fazla anlamadım ama anladığım kadarına bir cevap veriyim:

bende bi aralar intihar etmek istiodum(walla) ama sonradan vazgeçtim çünkü saçma bişey olduğunu anladım.sen bunun sonunu düşündün mü?ölünce napıcaksın?hiç.büyük ihtimalle cehenneme gidersin(die düşünüorum).sevdiklerinden uzak kalırsın.hayatını mahvedersin kısacası.şimdi söle bu yaşamak için bi neden oldu mu?

dikkatli okursan biraz anlarsın kardeşim:(:( ben edebi bilgimi konuşturdum biraz iyi düzeyde edebi bilgi lazım yorum için teşekkürler...

aynı duruma düştüğüm zamanlar oldu kaçıp gitmek istedim olmadı herşeyden kurtulmak istedim yine olmadı canıma kıymak istedim yapamadım ki günah olmadığını bilsem gözümü bile kırpmazdım onu unutmak için ondan tamamen kurtulmak için her yola başvurdum ama sonuç yine olumsuzdu, en sonunda anladım ki hiç bişeye değmezmiş şuanda sırf ona inat onsuz yapabildiğimi onsuz ayakta durabildiğimi ve şuanda daha mutlu olduğumu görmesi için yaşıyorummm

Son düzenleme:
ailem için zorla yaşıyorum zaten kardeş ittire ittire gülüyorum sahte aglıyorum yürekten hıçkıra hıçkıra ama ben imkansız aşklar için yaratılmışım...:( haftaya nişanlanıyor ben sadece mutlu olmasını temenni ediyorum:(:(:(

valla kendin için yaşa kardeş ben ööle yapıom intihar çözüm değil sonra ölemeseen kötü oluyo tavsiye etmem...

Bişi diyemiyorum artık kardeş öyle yaşıyorum işte dedigim gibi gözyaşlarım hariç herşeyim sahte acayip kötü durumdayım...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri