Silivrispor pürneşe!

karagümrük

Kayıtlı Üye
Bölgesel Amatör Ligde grubunda oynadığı iki maçı da kazanarak zirveye kurulan Silivrisporun bugünkü çalışmasında kahkahalar havada uçuştu. Karagümrük maçı öncesi moraller üst düzeyde.

DSC_0370+kopya.jpg

Teknik direktör Mesut Tonta, oyunculardan 5-0’lık Çerkezköy maçını unutarak sadece Karagümrük maçını düşünmelerini istedi.

DSC_0367+kopya.jpg

Dünkü antrenmandan önce futbolcularla yaklaşık olarak 20 dakika süren bir toplantı yapan Tonta, takımın fizik gücünden, dayanıklılığından ve kuvvetinden memnun olduğunu ifade ettiği, aynı oyun karakterini ve mücadeleyi Karagümrük önünde de beklediğini söyledi.

Başarının istikrardan geçtiğini kaydeden Tonta’nın oyunculardan Karagümrük önünde de oyunun kontrolünü sürekli olarak ellerinde tutmalarını istediği, elimize ulaşan duyumlar arasında. Fizik güç kalitelerinin iyi olduğunu, bunu da Çerkezköy maçının son dakikalarında ortaya koydukları mücadele ile de ortaya koyduklarını ifade eden Tonta oyuncularıyla yaptığı toplantıda “Fizik güç olarak bir eksiğimiz yok. Bunu sahaya yansıttığımızda sıkıntı olmaz. Gücümüz var. Sezon başında yaptığımız planlamalar doğrultusunda gidiyoruz. Belli bir periyot yakalamalıyız.” dediği öğrenildi. Tonta’nın ligin ilk iki haftasında şans bulamayan oyunculara da çeşitli uyarılarda bulunarak “Her arkadaş forma giyecek. Kendinizi sürekli oynayacakmış gibi hazır tutun.” dediği kaydedildi.
RUMELİ TV RÖPORTAJA GELDİ
Öte yandan Silivrispor’un dün yaptığı antrenmanı Rumeli TV kameraları da çekti.

Teknik direktör Mesut Tonta ile röportaj yapan Rumeli TV’nin antrenmandan da uzun görüntüler çekerek Silivrispor’u yakın markaja aldıkları gözlendi.
KIVANÇ: BAŞARILI OLMAYA GELDİM
Bu arada Silivrispor’un yeni transferi Kıvanç da gazetemize yaptığı açıklamada başarılı olmak için geldiğini söyledi.

Tecrübeli oyuncu “Başarılı olmaya geldim. Oynadığım tüm takımlarda mutlu sona ulaştım. Burada da amacımız takım arkadaşlarımızla birlikte Silivrispor’u bir üst lige taşımaktır. Çıkmak için de elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri