Silivrispor’da tek yol galibiyet

karagümrük

Kayıtlı Üye
Hafta sonu karşılaşacağı Adapazarı maçının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Silivrispor Kulübü Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Yetim açıklamasında; “Tek hedef var o da üç puan” dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu oynadığı Çorlu maçında güzel bir oyun ile rakip kaleyi dört kez havalandıran Silivrispor, Adapazarı maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik sorumlu Tekin Aslıhan ve yardımcısı Serhan Sezginer tarafından bu zorlu maça hazırlanan Silivrispor’da sakat ve cezalı oyuncunun olmaması teknik heyeti memnun etmekte. Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Yetim gazetemize yaptığı özel açıklamalarında; “Silivrispor her zaman kazanmaya arzulu bir takımdır. Sezon başında kadro oluşturulurken hedefimizin büyüklüğünün farkındaydık. Koyduğumuz hedeflere göre kurduğumuz takım da yoluna emin adımlarla devam etmektedir. Biz Silivrispor yönetim kurulu olarak bu maçta mutlak galip geleceğimizin inancını taşımaktayız. İkinci yarının başlamasıyla birlikte rakibimiz olan Adapazarı takımı iyi bir çıkış yakalayarak rakiplerini yene yene buralara kadar geldi. Bizde iyi bir çıkış yakaladık ve aldığımız skorlarla da bir üst tura çıkma hakkını kazanmak zorunda olduğumuzu biliyoruz.

Biz Silivri'yiz
Silivrispor olarak kurduğumuz bu takımda bana göre tüyü bitmemiş yetimlerin hakkı var. Bunun içindir ki bu maç bizim için son derece önemlidir. Silivri takımına sahip çıkmalı ve sonuna kadar da desteklemelidir. Kendi saha ve seyircimiz önünde mutlak galibiyet için çıkacağımız maça tüm sporseverleri davet ediyoruz. Biz Silivri’yiz, biz Silivrispor’uz. Önümüzde hiçbir engel kalmasın isteriz. Bunun içinde büyük bir aileden bekleneni yapmak zorundayız ve tek çatı altında tek yürek olarak kenetlenmeliyiz” dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri