βŁą๔ķ_ĻợŖĐ
Kayıtlı Üye
Şike teklif edildi!
Telegol programına katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı çarpıcı açıklamalar yaptı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Telegol programına katıldı. Yaptığı açıklamalar ise gündemi değiştirecek cinsten.
İşte Melih Gökçek'in açıklamaları:
Bizim Fenerbahçe ile bir problemimiz olamaz. Benim doğuştan Fenerbahçeli olduğumu bilmeyen yoktur. Adım da ünlü Fenerli futbolcu Melih Kotancı'dan gelir. Böylesine bir Fenerbahçeliyim. Ama ben Ankara Belediye Başkanıyım. Bu nedenle Ankara takımlarının başarılı olmasını isterim.
Şu an Ankaragücü'nün ciddi bir yolda yürümesi için destek vermeye çalışıyorum. Ankaragücü yöneticisi Ayhan Atalay'ın bir açıklaması olmuş. Ben ve oğlum yurt dışındaydık. Haddini aşmış. Ortalığı karıştırmış. Medya da işi körüklemiş. Oğlum Ahmet de açıklama yaptı. Fenerbahçe ile ilgili bir sorunumuz yok diye. Ama Fenerbahçe içerisinde kalabilmek için camiamızı rencide etmek isteyenler olabilir. Biz bunlarla uğraşırız.
Aziz Yıldırım'a bir kırgınlığım olduğu doğrudur. Ankaraspor küme düşerken Kulüpler Birliği Başkanı Aziz Yıldırım, kılını kıpırdatmamıştır. Hatta küme düşürülmesi için federasyona baskı da yapmıştır. Bu nedenle de kendisine talep etmesine rağmen randevu vermedim. Gönül kırgınlığı kolay geçmiyor. Ama ben Fenerbahçe camiası ile kırılmam.
Boykot ile ilgili bazı arkadaşları suçlamak doğru değil. Ben bugün futbolcuları ziyaret ettim. Sorunlar aşıldı. Ankaragücü 50 milyon lira borçla alındı. Federasyon da tek kuruş vermedi kulübe. Yeni transferler yapıldı. Ekonomik güçlüklerle karşılaşıldı. 2-3 milyon TL sorun olmaz.
Broggi'nin İspanya'dan bir kişi tarafından telefonla arandığı ve erken kırmızı kart görürse yüklü para alacağı söylenmiş. Broggi bu ifadeleri doğruladı. İki kez aranmış. Hatta ev adresi ısrarla istenmiş. İlk 15 dakika içinde kırmızı kart görmesi istenmiş ve 200 bin Euro teklif edilmiş. Arjantinli futbolcumuz da hemen konuyu yöneticilere iletmiş. Telefonun tespit edilmesi için yasal yol kullanılması gerekiyor. Hafta başında da bu başvuru yapılacak. Bir teklif de Serkan Kırıntılı'ya. Amigo Fatih'e gelen bilgiye göre kötü oynaması için genç kaleciye yine 200 bin Euro teklif götürüldüğü yönünde. Ama konuyu tam olarak bilmiyorum.
Hıncal Uluç kendi karakteri doğrultusunda olayları yorumluyor.
Vederson'a Trabzon kupa maçı öncesi teklif yapılıp yapılmadığını bilmiyorum. Ama Fenerbahçeli yöneticiler uzun bir süredir Ahmet Gökçek'i yeni sezonda düşünmediklerini ve satacaklarını söylüyorlar. Ankaragücü'nün Vederson'u alıp almayacağını bilmiyorum. Alırlarsa da bundan farklı manalar çıkartmak doğru olmaz.
Futbol Federasyonu ile bir uğraşı içinde değilim. Zaten büyük kulüp başkanları çıkıp açıkça devireceklerini açıklıyor. Zaten ortada bir seçim de yok.
Kaynak: Sporyolu.com
Bursasporum.com (UM)