Şikayetim var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mavikalem34

Kayıtlı Üye
1-Ben kimlerin hangi yetkiye sahip olduğunu peşinen öğrenmek iştiyorum.
2- Forumda nerelerde eleştiri yapılabilir nerede yapılamaz, kuralı nedir? öğrenmek istiyorum.
3- Yönetimden birisi yanlış yaptığı zaman, gereken şikayet olmadan yapılamıyor mu, Yani çürük elmalar sepette bekletiliyor mu?. Öğrenmek istiyorum
4- Her şey özkan beye fatura ediliyor, bu durumda bu kadar yönetim, ne işe yarıyor?. Kimse acil veya özel bir durum nedir bilmiyor?. Haklı olunsa da 0 opsiyon oluyor olması herhalde gerekmez.
5- Bizim de bazı yönetimdeki dokunulmazlık zırhına sarıldığını zanneden idareciyi kendinin yaptığı gibi cezalandırma hakkımız olmalı. İstiyorum.
6- Yazılanları okumadan, anlamadan, cevap veren ,karar veren, silen yönetimdeki kişiler hakkında bir yaptırım istiyoruz. Basit ceza olsun. Birden milyara kadar saysın sadece. tamamlayana kadar hiçbir yetkisi olmasın. İstiyoruz

Evet bunlar da bizim isteklerimiz. Sizler ve bizler yeryüzündeki adeleti temsil ediyoruz. Kul adeletini değil ilahi adelete yakın bir karar olması gerektiğini düşünüyoruz.
Bu arada işini hakkı ile yapan çok sayıda arkadaşımızı Tenzih ediyoruz. Biz çürük elmalardan bahsediyoruz. Burası dokunulmazlıkların kol gezdiği bir yer olmasın. Harika ve adeletin sağlandığı bir mekan, bir forum olsun diyoruz.
Ve işini yapan herkese saygılar diyoruz.

Not-) Cübbe giymekle iyi bir müslüman olamazsınız. İyi bir müslüman olabilmek için aklınızı kullanmalısınız.

Son düzenleme:
---> Şikayetim var.

Yorumlarınızı silmiş olmama bayagı içerlemişsiniz anlaşılan, diger konularada yaptıgınız yorumlarda ufak laf çarpmalarınızı görmüyor anlamıyor degilim, fakat aynı tarzda cevap vermek istemiyorum beni bilen bilir, insanlarla tartışmak tartışmaları uzatmak adetim degildir...özkana yazmışsınız madem sorularınıza cevabı özkan verecek...bu durumda özkanın konuyu degerlendirmesinden başka yapacak bişey yok, eger konu bizim çözebilecegimiz bişey olsaydı ilgilenirdik...buradaki her üyenin diger sorunlarıyla ilgilendigimiz gibi...
Bana hangi yorumu neden sildigim sorulursa cevabı verilecektir bunun için ceza alınması gerekliyse de alırız sizin içiniz rahat olsun yeterki...ama herkes bilir ki burada kimseye haksızlık yapmam ben...hakkımda aksini düşünen varsa da buyursun konu altına yazsın

Hayırlı akşamlar

---> Şikayetim var.

1-Ben kimlerin hangi yetkiye sahip olduğunu peşinen öğrenmek iştiyorum.
2- Forumda nerelerde eleştiri yapılabilir nerede yapılamaz, kuralı nedir? öğrenmek istiyorum.
3- Yönetimden birisi yanlış yaptığı zaman, gereken şikayet olmadan yapılamıyor mu, Yani çürük elmalar sepette bekletiliyor mu?. Öğrenmek istiyorum
4- Her şey özkan beye fatura ediliyor, bu durumda bu kadar yönetim, ne işe yarıyor?. Kimse acil veya özel bir durum nedir bilmiyor?. Haklı olunsa da 0 opsiyon oluyor olması herhalde gerekmez.
5- Bizim de bazı yönetimdeki dokunulmazlık zırhına sarıldığını zanneden idareciyi kendinin yaptığı gibi cezalandırma hakkımız olmalı. İstiyorum.
6- Yazılanları okumadan, anlamadan, cevap veren ,karar veren, silen yönetimdeki kişiler hakkında bir yaptırım istiyoruz. Basit ceza olsun. Birden milyara kadar saysın sadece. tamamlayana kadar hiçbir yetkisi olmasın. İstiyoruz

Evet bunlar da bizim isteklerimiz. Sizler ve bizler yeryüzündeki adeleti temsil ediyoruz. Kul adeletini değil ilahi adelete yakın bir karar olması gerektiğini düşünüyoruz.
Bu arada işini hakkı ile yapan çok sayıda arkadaşımızı Tenzih ediyoruz. Biz çürük elmalardan bahsediyoruz. Burası dokunulmazlıkların kol gezdiği bir yer olmasın. Harika ve adeletin sağlandığı bir mekan, bir forum olsun diyoruz.
Ve işini yapan herkese saygılar diyoruz.

Not-) Cübbe giymekle iyi bir müslüman olamazsınız. İyi bir müslüman olabilmek için aklınızı kullanmalısınız.

Merak Ettiğiniz Bütün Cevaplar Bu Konuda Yazılmıştır.

http://www.duslerforum.org/yonetimden-duyurular-t62718.html

Bazı Şikayetlerinizin abartılı olduğunu düşünüyorum, Ben sizin yazdığınız hiçbirşeyi görmedim ve fark etmedim. Yönetici Arkadaşlarımın Gereksiz Yere Yorum vs. Silme, düzenleme veya uyarı yapacağını zannetmiyorum, Yapmışsalar bile İllaki vardır bi sorun ve açıklamasıda Vardır.

Forum Kurallarını Okursanız Sevinirim. Kimlerin yetki yeri ve yetki hakları orda yazılıdır.

Son düzenleme:
---> Şikayetim var.

Konu ne bilmiyorum bilmeden de yorum yapmak istemezdim ama Melek Abla bir şey yapmışsa ya da silmişse mutlaka bir sebebi vardır diye düşünüyorum. Kötü bir niyeti asla yoktur eminim.

---> Şikayetim var.

Merak edenler için açıklayayım arkadaşlar, hergun besmele çekelim ve istigfar duası okuyalım konusuna yapılan konu dışı yorumları sildim...beyefendi o konulara eleştri yaptı ( en dogal hakkı ) bende cevap verdim yorum sayısı 5 6 7 olunca konunun dışına cıkıldıgı için kendisine aynı konuya devam etmek için sohbet konusunun linkini verdim ve kendisinin yorumlarını benim yorumlarımıda sildim...mevzu budur...herkes bilir ki hergun besmele çekelim , dua edelim, hergun atamızı analım, beşiktaş için bilmem kaça kadar sayalım vs gibi konular yorumsuz konulardır o konularda uzun uzadıya yorum yapılmaz...yorum silme sebebi bu kuraldır beyefendinin beni ve konularımı eleştirmesi degil..aynı eleştirilere sohbette devam edebilirdi dilerse...ama etiketlere cevap vermedigi gibi uyardıgım halde aynı konuda yorum yapmaya devam etti...Benim şikayet etme ve kural ihlali sebebi ile banlama yetkim varken hoşgörülü olmaya calışıyorum...

Bana bu konu hakkında soru sormak isteyen varsa açık yüreklilikle sorabilir cevap veremeyecegim hiçbirşey yok

Son düzenleme:
---> Şikayetim var.

Bizlerde uyarılıyoruz yorum yapılmaması gereken yerde konu dışına çıkınca. Mesajlarımızda siliniyor. Diyemeyiz ki istediğim yere yazarım kimse karışamaz. Bence gereksiz bir alınganlık olmuş. Umarım tatlıya bağlanır.

---> Şikayetim var.

Benim de bir sorum var !

Şikayetini dile getirmişsin,yönetici arkadaşlar da yardımcı olmaya çalışıyorlar bana laf düşmez sadece konuyu dağıtmadan merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum.

Yukarıda ki metin imza kısmının yukarısında yer alıyor yani her mesajından sonra sen mi kopyalayıp yapıştırıyorsun yazdığın mesajın altına ?

Yok imza olarak kullanıyorsan ,neden imza kısmında görünmüyo mesaj olarak görünüyor merak ettim .

---> Şikayetim var.

padişaha sürgün istiyorsun da haklı olsan haklısın deriz destekleriz ben çok ban yedim forumda adminlerle anlaşamaıdğımdan. iki üç mesajın silindi diye ki gereksiz yere silinmez belli ki konu dışına çıkılmış olayı büyük mesele yapıyorsun. kimse sana saygısızlık etmedi sen önemsizsin mesajlarını siliyoruz şeklinde davrnmadı yok yere büyütme olayı.

---> Şikayetim var.

.
dikkat.gif

Yönetim Hakkında...
Yöneticiler Hakkında...
Moderatörler Hakkında...

Her Türlü soru - sorun ve şikayet için

ozkan[MENTION=111354]ozkanka[/MENTION]raman.com Adresine detaylı konu hakkında mail atınız..

-- gerekirse cevap yazılacaktır.

konu ile konu durumu ve haklılığa göre ilgilenilecektir..

Site içinde yönetimi eleştirmek, kötülemek, görevliler hakkında şikayet eleştiri konusu açmak yasaklanmıştır.

yönetimin hataları ve şikayetlerinden site sahibi sorumludur

ihbar ve şikayet için mail yazabilirsiniz..

dikkat.gif

yazan: özkan

---> Şikayetim var.

Benim de bir sorum var !

Şikayetini dile getirmişsin,yönetici arkadaşlar da yardımcı olmaya çalışıyorlar bana laf düşmez sadece konuyu dağıtmadan merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum.

Yukarıda ki metin imza kısmının yukarısında yer alıyor yani her mesajından sonra sen mi kopyalayıp yapıştırıyorsun yazdığın mesajın altına ?

Yok imza olarak kullanıyorsan ,neden imza kısmında görünmüyo mesaj olarak görünüyor merak ettim .

Merhaba directör23. Teşekkür ediyorum. Birilerinin yanlışı söylemesi gerekiyor. Ve o yanlışlar hala devam ediyor. Biz kimseyi incitmemek adına genel olarak konuyu ele aldık dikkat ederseniz. Hepimizin bildiği gibi bazı konular göz ardı edilemez. Görmezden gelinemez. Bir kişinin görmesi dahi diğerlerini vebalden kurtarabilir. Burada bizim şahsımızla ilgili bir durum yok. Bizim söylediğimiz, dokunulamaz, ulaşılamaz bir statüde olanların, yaptığı yanlışlar. Zihniyet ise ;nasıl olsa benden kimse neden, niye diye sormayacak. Sileyim gitsin, hiç başım ağrımasın. Eee gerçekten neden sildiğime dair yazılarda gitti. Ben yanlışlarıma paşalar gibi devam ederim. Olmadı kendisini de silerim. Oh ne ala memleket. Biz diyoruz ki burası millet vekillerinin dokunulmazlığı olduğu gibi olmasın. İngilizlerin polisi gibi olsun. Adil olsun. Görevi kendi lehine kullanamasın. Kullanırsa ne olacağını önceden bilsin. Biz şahsımız için tek bir şey istemiyoruz. Forum iyi yönetilmeye çalışılıyor, bunu farkedebiliyoruz . Ama yetkiler konusunda açık var. Yetki ve ceza birlikte olmalıdır. Muhteşem arkadaşlarımız da var. bu da bilinmelidir. Sürçü lisan etti isek affola.

Evet directör23 kardeşim, Din bölümünde, cehaletin ön sıralarda olmasından rahatsızlık duydum. Gerçek islama dikkat çekebilmek için, haddimiz olmadan minik bir cümle kurduk. Belki birileri okurda gerçeği hatırlıyabilir diyerekten. Bendeniz her seferinde kopyalayıp yapıştırıyorum. Ben imza kısmına koyayım diye defalarca denedim ama sistem almadı. Böyle basit şeyleri de söylemek dile getirmek ayıptır dedik. Ve sorunu kendimizce çözdük. umarım kimseye bir rahatsızlık vermemiştir. Saygılar.

---> Şikayetim var.

Kimse merak etmesin kimse kafasına göre yorum silmez, silinen yorumlar öylece duruyor, diger yönetici arkadaşlarda özkanda silinen mesajları okuyabilir dilerseler...Ben kafama göre mesaj silmiyorum sözlerinize dikkat edin, herkes beni tanıyor, buraya 2 3 ay önce üye olup görevimi kötüye kullandıgıma dair sözler yazmaktan vazgecin...benden şüphe duyan yönetici arkadaşlarım varsa bunu bana söyleyecek kadar da açık yüreklidirler...kimseyide beni eleştirdi diye küsmem kırılmam...bu konuyu kilitlemek lazım Üstteki yönetici arkadaşımızın yazdıgı kural geregi...ama konunun muhatabbı özkan oldugu için açık tutuyorum...kimsenin dokunulmazlıgı yok, burada banlanan modlar adminler oldu, hayatımda sizin kadar önyargılı ve sui zann yapan bir insan görmedim...umarım bir an önce onu bunu eleştirmekten zaman bulup kendi özünüze dönüp bakarsınız...şahsımla ilgili durum yok diyorsunuz ama sizin mesajlarınız silinince ne yapacagınızı şaşırdınız aynı durum başka bir üyeye oldugu zaman sesinizi çıkartsaydınız madem bu kadar kötüyüz...sizin gibi üyelere aslında fazla bile iyiyiz ama...Neyse konuya son yorumum, söz özkanda...sizin nasıl bir üye oldugunuzu benimde nasıl bir yönetici oldugumu biliyor zaten...

---> Şikayetim var.

Mavikalem üzgünüm ama her zaman yorumlarınızı okuyan birisi olarak hayal ablaya biraz haksızlık ettiğinizi yada şuan fazla olaya kendi tarafınızdan baktığınızı düşünüyorum. Yönetimi millet vekilleriyle kıyaslamanıza gerçekten diyecek bir sözüm yok. Öyle örneklendirmişsiniz, saygım var. Eğer bir yanlışım olduysa yönetimde olan birisi olarak kendi adıma sizden özür dilerim. Ama bilmeniz gerekiyorki; " asla hiçbir yönetici mesajları kafasına göre silemez ve haksız olduğu bir konuda hak iddia edemez " . Ve hayal ablayı tanıyorum o yüzden; hayal abla öyle bir karaktere sahip değil. Haksız olduğu bir konuda kendini savunmaz, aksine özür diler. Gördüklerime dayanarak bunu söylüyorum. Ayrıca yönetim hakkında bir sorun olduğu zaman keşke direk ozkan abiye gidip söyleseydiniz. Çünkü " yönetim " dediğimiz Admin, Süper moderatörlerin başında olan kişiler kırmızılardır. Ozkanda bu sitenin kurucusu olduğu için ona gitmeniz sorununuzu onunla beraber konuşup halletmeniz sitede herhangi bir rahatsızlığa yada sitenin huzurunu kaçırmaya yol açmazdı. Forum olarak şuanda kendi içerisinde tartışıyor olarak görülüyoruz ve üzülerek söylüyorum böyle bir şey olmamalıydı. Tekrarlıyorum; yönetim asla mesajları kafasına göre silemez, kafasına göre editleyemez, düzenleyemez. Bizim yapacağımız tek şey yanlış gördüğümüz yerde müdahale etmektir. " Genel " olarak konuştuğunuzu söylediğiniz için size cevap verdim, yoksa haddim değil. " Bizim söylediğimiz dokunulamaz ulaşılamaz bir statüde olanların yaptığı yanlışlar. " demişsiniz. Burada hiçbir yönetici dokunulamaz yada ulaşılamaz statüde bulunmamaktadır. Ozkan ufak bir yanlışını gördüğünde uyarabilir, tekrarlanırsa yetkisini alabilir. Bizim burada bulunma sebebimiz zaten " sizsiniz " . Yönetimin kimseyi kimsenin üstünde görmemesi gerekir, aksine herkesle mümkün olduğu kadar iyi anlaşabilmesi gerekir. Ve bence hayal abla bu sözleri haketmiyordu çünkü zaten herkesle iyi anlaşmaya elinden geldiğince çabalayan biri. Kendi adıma yanlışım olduysa olduğunu düşünmesemde özür dilerim, benim tek istediğim şuan sizin sorununuzun hallolması ve kimsenin kimseye dargın yada kırgın olmamasıdır.

Şimdi cevap vermesi gereken kişi özkan . Msnden ona konunun linkini attım müsait olduğu zaman " kesinlikle " sizin konunuzla ilgilenecektir, iyi forumlar dilerim.. :)

---> Şikayetim var.

Merak Ettiğiniz Bütün Cevaplar Bu Konuda Yazılmıştır.

http://www.duslerforum.org/yonetimden-duyurular-t62718.html

Bazı Şikayetlerinizin abartılı olduğunu düşünüyorum, Ben sizin yazdığınız hiçbirşeyi görmedim ve fark etmedim. Yönetici Arkadaşlarımın Gereksiz Yere Yorum vs. Silme, düzenleme veya uyarı yapacağını zannetmiyorum, Yapmışsalar bile İllaki vardır bi sorun ve açıklamasıda Vardır.

Forum Kurallarını Okursanız Sevinirim. Kimlerin yetki yeri ve yetki hakları orda yazılıdır.

Bahse konu olan şeyler geçmemektedir. Mümkün olduğunca formun bütün detaylarını okuyoruz. Yine de teşekkür ediyorum ilginiz için. Varolun.

Not-) Cübbe giymekle iyi bir müslüman olamazsınız. İyi bir müslüman olabilmek için aklınızı kullanmalısınız

---> Şikayetim var.

Mavikalem üzgünüm ama her zaman yorumlarınızı okuyan birisi olarak hayal ablaya biraz haksızlık ettiğinizi yada şuan fazla olaya kendi tarafınızdan baktığınızı düşünüyorum. Yönetimi millet vekilleriyle kıyaslamanıza gerçekten diyecek bir sözüm yok. Öyle örneklendirmişsiniz, saygım var. Eğer bir yanlışım olduysa yönetimde olan birisi olarak kendi adıma sizden özür dilerim. Ama bilmeniz gerekiyorki; " asla hiçbir yönetici mesajları kafasına göre silemez ve haksız olduğu bir konuda hak iddia edemez " . Ve hayal ablayı tanıyorum o yüzden; hayal abla öyle bir karaktere sahip değil. Haksız olduğu bir konuda kendini savunmaz, aksine özür diler. Gördüklerime dayanarak bunu söylüyorum. Ayrıca yönetim hakkında bir sorun olduğu zaman keşke direk ozkan abiye gidip söyleseydiniz. Çünkü " yönetim " dediğimiz Admin, Süper moderatörlerin başında olan kişiler kırmızılardır. Ozkanda bu sitenin kurucusu olduğu için ona gitmeniz sorununuzu onunla beraber konuşup halletmeniz sitede herhangi bir rahatsızlığa yada sitenin huzurunu kaçırmaya yol açmazdı. Forum olarak şuanda kendi içerisinde tartışıyor olarak görülüyoruz ve üzülerek söylüyorum böyle bir şey olmamalıydı. Tekrarlıyorum; yönetim asla mesajları kafasına göre silemez, kafasına göre editleyemez, düzenleyemez. Bizim yapacağımız tek şey yanlış gördüğümüz yerde müdahale etmektir. " Genel " olarak konuştuğunuzu söylediğiniz için size cevap verdim, yoksa haddim değil. " Bizim söylediğimiz dokunulamaz ulaşılamaz bir statüde olanların yaptığı yanlışlar. " demişsiniz. Burada hiçbir yönetici dokunulamaz yada ulaşılamaz statüde bulunmamaktadır. Ozkan ufak bir yanlışını gördüğünde uyarabilir, tekrarlanırsa yetkisini alabilir. Bizim burada bulunma sebebimiz zaten " sizsiniz " . Yönetimin kimseyi kimsenin üstünde görmemesi gerekir, aksine herkesle mümkün olduğu kadar iyi anlaşabilmesi gerekir. Ve bence hayal abla bu sözleri haketmiyordu çünkü zaten herkesle iyi anlaşmaya elinden geldiğince çabalayan biri. Kendi adıma yanlışım olduysa olduğunu düşünmesemde özür dilerim, benim tek istediğim şuan sizin sorununuzun hallolması ve kimsenin kimseye dargın yada kırgın olmamasıdır.

Şimdi cevap vermesi gereken kişi özkan . Msnden ona konunun linkini attım müsait olduğu zaman " kesinlikle " sizin konunuzla ilgilenecektir, iyi forumlar dilerim.. :)

Teşekkür ediyorum ilginize. Ama biz bunları forma ilk girdiğimizde belirtmiştik. Böyle şeyler olabilir bir kanal açık tutulabilir mi diye sormuştuk. Netice hasıl olmadı. Biz hiç kimseyi suçlamıyoruz. Sadece yanılşları belirtiyoruz. Bir sürü yönetici olan arkadaşımız var. Hayal hanımın açtığı konuda, yazıldı çizildi. Kimse görmedi, kimse bu yanlış oluyor evet bu durumu düzeltmemiz gerekiyor demedi. Biz sadece yanlış yapılan yerdeki konuya yerinde söyledik. Konu dinler bölümünde iken biz yanlışları, yemek yapma bölümünden mi söyleyelim. İnsaat mühendisliği, veya moda bölümünden mi anlatalım. Veya zarif bir teşekkür etseydi,veya dikkate alacağını söyleseydi,bunların hiç biri yapılmadı. Evet burada tartışma olmaz diye silindi. Acaba biz ne söylemişiz, bilen hatırlıyan var mı?. Biz kimsenin dini ile, ibadeti ile uğraşamayız. Amma insanların yanlış yönlendirilmesine ise rıza gösteremiyoruz. Bizim bayrağımıza ne kadar saygımız varsa dinimize de en az o kadar saygımız vardır. insanları yanlış yönlendiriyorsunuz bu doğru değil dedik.Sadece bir konuya uyarı mahiyetinde haberi olsun diye zarif bir eleştiri yazmıştık. Diğerlerini ise kendisi farkeder diye nezaketen belirtmedik. Zaten bizim üslubumuz ve tavrımız açıkça görülebilir her yerde. Biz uyarsaydı, söyleseydi, şurada aç konuyu, burada eleştir deseydi. Olmadı uygun yere taşısaydı. . Biz şahsına bir şey söylemedik. Eğri ,doğru bizi ilgilendirmiyor. Ama forum gibi bir yerde yanlışlar doğru diye yazılamaz. Bendeniz bunu söylüyorum. Biz burada bile doğruları savunamaz duruma düşersek, ne olur kimler kazanır, kimler kaybeder, işte sorun bu. Yoksa biz forumda bir garibiz, ha varız ha yokuz. Saygılar.

Not-) Cübbe giymekle iyi bir müslüman olamazsınız. İyi bir müslüman olabilmek için aklınızı kullanmalısınız

---> Şikayetim var.

Kimse merak etmesin kimse kafasına göre yorum silmez, silinen yorumlar öylece duruyor, diger yönetici arkadaşlarda özkanda silinen mesajları okuyabilir dilerseler...Ben kafama göre mesaj silmiyorum sözlerinize dikkat edin, ...

Merhaba zorunluluktan bu mesajı yazmak zorunda kaldım. Silinenler duruyor diye açıklamak yerine; Keşke mesajları koyabilseydiniz, belki daha anlamlı olabilirdi.
Bizi sizin şahsınız ilgilendirmiyor. Şahsınızla ilgili yorum yapmıyoruz zaten. Yapılan hatalar ilgilendiriyor. Yazılanları her zaman okuyun lütfen. Okumadan yapılan yorumlar kendini gösteriyor. Birde haddimiz olmadan tavsiye. Yerdeki topal bir karıncayı bile tehdit etmeyin lütfen. Nezaket ve adelet hepimizin vazgeçilmezi olmalıdır. Saygılar.

---> Şikayetim var.

nedir bu anlam veremedim..

mavikalem bakın şikayet olayını abartmış bulunuyorsunuz.

bir uye bırden fazla defa sıkayet edıyorsa ve karısında bırden fazla ınsAN onu hasız buluyorsa.

ya o uye haksızdır- yada o uye hassastır.

bukadar ınceye takılmayınız

sıtekı en alttan en uste kadar tum yonetıcıler sıte yonetımınde ve mudahalede yetkılıdır.

eger ıslem yaptılar ısedogrudur. ve haklıdır malesef bunu yargılayamam ben.

ozel sorunlarınız var ıse maıl atınız ama bu sekılde konu acarak provakasyon tarzı cumleler kurmayınız.

-- cok fazla sıkayetınız var ıse malesef uzulere cıkıs yapmanız gerekmektedır cunku ısteklerınız cozulecek seyler degıldır.

-- tekrarı halınde uyelıgınızı durdurmak zorunda kalacagım..

lutfen bırdaha konu acmayınız veya bana maıl atınız

ıyı forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri