Şiirlerimle Savaşmaktan Yoruldum..

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
Yazacaklarımın tükendiği bir anda kaleme sarılıyorum bu defa...Canım yanmasın canını yakmayayım istiyorum.. Böylesi daha kolay olur sanırım. Duyarsız tutarsız cümleleri ardarda sıralayıp sayfaları ateşe vermeden bu işi bitirmek...

Bu defa böyle olmalı...

Bu güne kadar yazdığım bütün satırlar kurşun gibi yüreğimi hedef aldılar. Kana buladılar bembeyaz sayfalarımı...

Bu defa beyaz kalsınlar istiyorum..

Aslında kalemi elime hiç almamak var ya neyse.. İstesem de ayrı kalamıyorum..Yazmadan rahat uyuyamıyorum...İçimde biriken cümlelerle nefes alamıyorum..

Eksik kalan yanlarımın yamasıdır mısralarım... Yarım kalmışlığın sancısıdır ruhumda sakladıklarım...

Bu yüzden bu defa “öylesine” yazmalıyım... Eksik yanlarımı hatırlayıp geceden geceye vurmak istemiyorum düşlerimi... Sancılı sabahlara uyanmak istemiyorum...

Şiirlerimle savaşmaktan yoruldum... ” sen “ olmayan “senin “ olmayan bir şiir yazmalıyım bu defa... Son mısrayı yazarken ilk defa ağlamamalıyım... Tekrar tekrar okuyup canımı yakmamalıyım... Sıradan bir şiir olmalı bu defa... Duyarsız tutarsız cümleleri ardarda sıralayıp sayfaları ateşe vermeden bu işi bitirmeliyim...

Ve sonra “sen “ kokmayan bir şiirin şairi olduğum için “ölmeliyim..!”

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri