Bu bölümde sizlerle, buradaki mevcudiyetimin yegane amacı olarak; yıkıcı vasıflar taşıyan haşin bir fırtına misali zaman zaman uzaklardan kopup içime dolan ve içerimi tarumar eden düşünce ve manaların, "enfusi" hatlar üzerinden ancak kudret ve takat getirebileceğim enkaz altındaki gölge suretlerini paylaşmak arzusundayım.
Tek isteğim, yorum istemiyorum.
Kelimelerin kiyafetsiz kalışı...
Ne kadar da zordur bilmek, sezmek, anlamak; lakin anlatamamak.
Hayatı hayatının bir noktasından sonra kendisine beliren çizgiler ve yaşamındaki geçmiş ile yorumlaması bir şairin! Lakin ne kadar anlatsa da anladığını bir eşkal çizse de farkına vardığı o ince çizgilerin dokularına; belki yarısından sonra anlayacak insan yaşamın bir takım gerçeklerini belki ondan da mahrumiyete düşecek bir çokları. Yaşanmış bir hayat kayda değersiz. Hangi asil ruh bunu kabullenebilir.
Yok ağaçtaki ve kuştaki yaşam, insanda. Utanıyorum! Ve doğadaki canlıya baktığımda, imreniyorum.
Tek isteğim, yorum istemiyorum.
Kelimelerin kiyafetsiz kalışı...
Ne kadar da zordur bilmek, sezmek, anlamak; lakin anlatamamak.
Hayatı hayatının bir noktasından sonra kendisine beliren çizgiler ve yaşamındaki geçmiş ile yorumlaması bir şairin! Lakin ne kadar anlatsa da anladığını bir eşkal çizse de farkına vardığı o ince çizgilerin dokularına; belki yarısından sonra anlayacak insan yaşamın bir takım gerçeklerini belki ondan da mahrumiyete düşecek bir çokları. Yaşanmış bir hayat kayda değersiz. Hangi asil ruh bunu kabullenebilir.
Yok ağaçtaki ve kuştaki yaşam, insanda. Utanıyorum! Ve doğadaki canlıya baktığımda, imreniyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi: