Sığır Filetosunun Kesilişi

ashli

Bayan Üye
SIĞIR FİLETOSUNUN KESİLİŞİ

Etleri dilimlere keserken hafif dışa doğru meyilli biçimde kesmelidir.
Bu tarz liflerin kesilmesini kolaylaştırır. Kesilecek parça üzerine çatalla basmaktan kaçınmalı, böyle bir davranış filetonun orta bölümünün dışarı fırlamasına ve sonra elde edilen dilimlerin kaim olmasına sebep olur.
Kontrfile, bonfile, dana nuarı ayni biçimde kesilir. Budun kemik tarafını bir peçete ile tutmalı etli tarafı üste gelecek biçimde döndürmeli hafifçe kaldırılarak kesme işlemine başlamalıdır.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri
Üst