Sigarayı Bıraktım :)

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
Evet başlıktan anlaşıldığı gibi :) taaaaaammm bir haftadır sigarayı bırakmış bulunmaktayım :)

Merak edenler için söyleyim 6. yılıma giriyordum :) 2008de başlamıştım :) 2014 bu konuda bana uğurlu gelecek sanırım :)

:3dgxk::3dgxk:

[MENTION=154515]parasite[/MENTION] [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] sigaradan hoşlanmayan sevgili arkadaşlarım beni tepppppriik edin :) hediye alın banaaaa :vala_02: :I

---> Sigarayı Bıraktım :)

Tebrik ederim. Zor ama guzel bir adim atmissin. Umarim hic kullanmazsin. Ama dikkat et. Sigara icip birakanlar yemeye dusuyor. Yani aniden fazla kilo alabilirsin. Bu konuda dikkatli olmani tavsiye sderim. Tekrar tebrik eder ve diger sigara icenlere ornek olmus olursun insaALLAH.

sigarayi biraktigin icin + rep hakkettin :)

Tebrik ederim. Zor ama guzel bir adim atmissin. Umarim hic kullanmazsin. Ama dikkat et. Sigara icip birakanlar yemeye dusuyor. Yani aniden fazla kilo alabilirsin. Bu konuda dikkatli olmani tavsiye sderim. Tekrar tebrik eder ve diger sigara icenlere ornek olmus olursun insaALLAH.

sigarayi biraktigin icin + rep hakkettin :)

yemek konusunda kendımı tuttugumu soleyemıcem hehe :)
saolasın ınadımı bu konuda surdurmeyı denıycem :)

yemek konusunda kendımı tuttugumu soleyemıcem hehe :)
saolasın ınadımı bu konuda surdurmeyı denıycem :)

Ins. Daim olur. :) bende ayniyim. Goya rejim yapiyorum herseyi mideye indiriyorum :) helede hamur isi oldumu hic dayanamiyorum :) yinede 4 kilo vermeyi basardim 5 kilo daha versem ALLAH kerim :)

hadi hayırlısı darısı başıma ne diyeyim..

Tebrikler :R

hanı benım hedıyeeeeeeeeem :D

Al hediyen duvarına asarsın :R

bsigarayasagi.gif

Tekrar başlamaman dileğiyle teprik ederim seni xD ilk üç hafta içmezsen bidaha içmiyon zaten :)

Merhaba.

Gerçekten bırakabilir isen,
Hediye kolay.

İnsan iradesi çok güçlüdür.

Başlamazsın inşallah diyelim.

Aslında;
Siz bana en büyük hediyeyi vermiş olacaksınız.
u dönüşü yapmazsanız.

sana gelsin..

yas kac ta 6seneden beri iciyosun
ben de her türlü kötü alıskanlgı bıraktm inan kı dha rahat ve insancıl bi hayat yasıyorum xD

Merhaba.

Gerçekten bırakabilir isen,
Hediye kolay.

İnsan iradesi çok güçlüdür.

Başlamazsın inşallah diyelim.

Aslında;
Siz bana en büyük hediyeyi vermiş olacaksınız.
u dönüşü yapmazsanız.
ırademe guvenıorum :) saolasın :D
Bi daha içme. Tebrikler canım
ınsallah :D

sana gelsin..

yas kac ta 6seneden beri iciyosun
ben de her türlü kötü alıskanlgı bıraktm inan kı dha rahat ve insancıl bi hayat yasıyorum xD

24 :) ne mutlu sana :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri