Sigara ya da alkol kullanıyor musunuz?
Marea Bayan Üye 26 Ağu 2013 #2 ---> Sigara ya da alkol kullanıyor musunuz? Sigara ve alkol kullanmıyorum.
Deniz kızı Bayan Üye 27 Eyl 2013 #3 ---> Sigara ya da alkol kullanıyor musunuz? Sigara ve alkol kullanmıyorum.
bluee Kayıtlı Üye 27 Eyl 2013 #4 ---> Sigara ya da alkol kullanıyor musunuz? Sigara ve alkol kullanmıyorum.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 27 Eyl 2013 #6 ---> Sigara ya da alkol kullanıyor musunuz? Sadece sigara kullanıyorum
AliceWonder Banned 27 Eyl 2013 #7 ---> Sigara ya da alkol kullanıyor musunuz? Sigara ve alkol kullanmıyorum.
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 28 Eyl 2013 #8 ---> Sigara ya da alkol kullanıyor musunuz? içki yok sigara yok kumar yok.
H HaDeS Kayıtlı Üye 28 Eyl 2013 #9 ---> Sigara ya da alkol kullanıyor musunuz? Sigara ve alkol kullanıyorum.
Skaikru Kayıtlı Üye 28 Eyl 2013 #11 ---> Sigara ya da alkol kullanıyor musunuz? HaDeS' Alıntı: Sigara ve alkol kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Abi sen sanki alkolu bırakmıştın
---> Sigara ya da alkol kullanıyor musunuz? HaDeS' Alıntı: Sigara ve alkol kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Abi sen sanki alkolu bırakmıştın
Araf Bayan Üye 28 Eyl 2013 #12 ---> Sigara ya da alkol kullanıyor musunuz? Sigara ve alkol kullanmıyorum.
crimsoN Kayıtlı Üye 28 Eyl 2013 #13 ---> Sigara ya da alkol kullanıyor musunuz? Sigara ve Alkol Kullanmıyorum. Sürekli içmesemde ara sıra sigara içtigim oluyor.
---> Sigara ya da alkol kullanıyor musunuz? Sigara ve Alkol Kullanmıyorum. Sürekli içmesemde ara sıra sigara içtigim oluyor.
parasite Kayıtlı Üye 28 Eyl 2013 #14 ---> Sigara ya da alkol kullanıyor musunuz? Sigara ve alkol kullanmıyorum. arada nargile içtiğim oluyor ama o sayılmaz.hem şıkların arasında da yok zaten ... xD
---> Sigara ya da alkol kullanıyor musunuz? Sigara ve alkol kullanmıyorum. arada nargile içtiğim oluyor ama o sayılmaz.hem şıkların arasında da yok zaten ... xD
Görünmezadam Kayıtlı Üye 28 Eyl 2013 #15 ---> Sigara ya da alkol kullanıyor musunuz? Sigara ve alkol kullanmıyorum.
H HaDeS Kayıtlı Üye 29 Eyl 2013 #16 ---> Sigara ya da alkol kullanıyor musunuz? Morpheuses' Alıntı: Abi sen sanki alkolu bırakmıştın Genişletmek için tıkla ... başladık yine
---> Sigara ya da alkol kullanıyor musunuz? Morpheuses' Alıntı: Abi sen sanki alkolu bırakmıştın Genişletmek için tıkla ... başladık yine
ashli Bayan Üye 7 Eki 2013 #17 ---> Sigara ya da alkol kullanıyor musunuz? Sigara ve alkol kullanmıyorum.
Heretic. Erd Bayan Üye 7 Eki 2013 #18 ---> Sigara ya da alkol kullanıyor musunuz? Sigara kullanıyorum, alkol arada.
Queen2 N.❤ Prenses 7 Eki 2013 #19 ---> Sigara ya da alkol kullanıyor musunuz? Sigara ve alkol kullanmıyorum.
S Stinko Kayıtlı Üye 16 Eki 2013 #20 ---> Sigara ya da alkol kullanıyor musunuz? özel günlerde içerim para verip içmem