sigara içmeyi engelleyen sigara pakedi yazıları

Loading

Kayıtlı Üye
SİGARA PAKETLERİNİN ÜZERİNE BU YAZILAR YAZILSA SİGARA KESİN BIRAKILIR (mış) Ben içmiyorum içenler e duyrulur
sigara içmeyi engelleyen sigara pakedi yazıları

Seni zehirliyoruzsigara içmeyi engelleyen sigara pakedi yazıları paranla rezil ediyoruz hahayt enayi... İsmet abiiisigara içmeyi engelleyen sigara pakedi yazıları gel de enayi görsigara içmeyi engelleyen sigara pakedi yazıları gel gel!

-Dikkatsigara içmeyi engelleyen sigara pakedi yazıları iflahınızı keser!

- Sigara ömrü kısaltırsigara içmeyi engelleyen sigara pakedi yazıları arkanda ayı var!

- Bi kere o eli indir!

- N’oLdusigara içmeyi engelleyen sigara pakedi yazıları başın göğe mi erdi?

- Baban geliyo Looo!

- Ateşle yaklaşmayın!

- Sigara ömrü makul bir süreye indirger.

- Ben kaç pakettir kime diyorum ‘İçmesigara içmeyi engelleyen sigara pakedi yazıları zararlı!’ diyesigara içmeyi engelleyen sigara pakedi yazıları aloo?

- Önce ayak parmaklarını sonra bacakLarını kesecekLer aha aha naniiikkkk...

- Her biri 300 kalori... Ayrıcana acayip selülit falan yapıyor yanee!

- “Koşmaya başla sıpasigara içmeyi engelleyen sigara pakedi yazıları geliyorum” Baban...

- Sigara kuşları öldürür... Bir dost

- Zıkkımın kökünü iç e mi?! Annen

- Dikkat! Sigara içersen Ajdar rüyana girersigara içmeyi engelleyen sigara pakedi yazıları sırtına yellenir!

- Bu paketteki 20 yanlışı bulunuz...

- Afiyet oLsun sizesigara içmeyi engelleyen sigara pakedi yazıları helvanızı da yeriz nasipse. Un helvası: 1.5 su bardağı unsigara içmeyi engelleyen sigara pakedi yazıları 2 su bardağı şekersigara içmeyi engelleyen sigara pakedi yazıları 1 paket margarinsigara içmeyi engelleyen sigara pakedi yazıları 2sigara içmeyi engelleyen sigara pakedi yazıları5 su bardağı su

- Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Bölümü TeL: 0 212 ...

- Bu son uyarıydı... Gideceğin adresini biliyoruz !

- Sigara içenlere iyi davranınsigara içmeyi engelleyen sigara pakedi yazıları onlar bu dünyada misafir...

- Helvanız nasıl olsun ?

- Bana birşey olmaz diyenlerin toplandığı mezarlıkta yerin hazır ! Hu ha ha haaaa !

- Ellerini kimseye koklatma sakınsigara içmeyi engelleyen sigara pakedi yazıları leş gibi kokuyorlar...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri