ashli
Bayan Üye
Malzemeler
* 500 gr ince düz makarna
* 2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
* 50 gr tereyağı
* 50 gr parmesan peyniri
* 400 gr yoğurt
* 200 gr haşlanmış bezelye
* 3 adet küçük kabak
* 3 adet küçük havuç
* 2 diş sarımsak
Yapılışı
Servis(Kaç Kişilik) : 4
Hazirlama Süresi: 10
Pişirme süresi: 15
Küçük doğranmış sebzeleri, diriliğini kaybetmeyecek şekilde haşlayın.
Yoğurdu bir tel yardımıyla çırpıp, sos kıvamına getirin.
Çok ince kıyılmış sarımsağı, rendelenmiş parmesan peynirini ve
haşlanmış sebzeleri yoğurda ekleyip karıştırın.
10-12 dakika süreyle haşladığınız makarnaları, eritilmiş tereyağı
ile harmanlayın ve servis tabaklarına alın.
Üzerine hazırladığınız sebzeleri ve yoğurt sosu ekleyip, kıyılmış maydanozla süsleyin.
* 500 gr ince düz makarna
* 2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
* 50 gr tereyağı
* 50 gr parmesan peyniri
* 400 gr yoğurt
* 200 gr haşlanmış bezelye
* 3 adet küçük kabak
* 3 adet küçük havuç
* 2 diş sarımsak
Yapılışı
Servis(Kaç Kişilik) : 4
Hazirlama Süresi: 10
Pişirme süresi: 15
Küçük doğranmış sebzeleri, diriliğini kaybetmeyecek şekilde haşlayın.
Yoğurdu bir tel yardımıyla çırpıp, sos kıvamına getirin.
Çok ince kıyılmış sarımsağı, rendelenmiş parmesan peynirini ve
haşlanmış sebzeleri yoğurda ekleyip karıştırın.
10-12 dakika süreyle haşladığınız makarnaları, eritilmiş tereyağı
ile harmanlayın ve servis tabaklarına alın.
Üzerine hazırladığınız sebzeleri ve yoğurt sosu ekleyip, kıyılmış maydanozla süsleyin.