Sibel Can'ın Saç Bakım Formülü - Havyar Kürü

ashli

Bayan Üye
sibel_can_sac_2.jpg

Havyardaki Omega-3 saçları onarıyor. Parlak gözükmelerini sağlıyor…

Şarkıcı Sibel Can yıllardır güzel ve bakımlı saçlarıyla dikkat çekiyor.
Hayranlarının yolda çevirip saçlarını neyle yıkadığını sorduğu sanatçı nihayet güzellik sırrını açıkladı.

Bugün’de yer alan habere göre; saçlarına havyar kürü yaptığını söyleyen Can, şunları söyledi… “Her ay bir kez yaparım”

“Rahmetli annemin de saçları gür ve güçlüydü. Yıllardır özel bir kürle saçlarıma bakım yaparım.
Banyodan çıktıktan sonra haftada bir kez, nane konsantresi ve çay yapraklarından hazırlanan kremi saçlarıma sürüyorum.
Saçlarımı bu kremle iyice ovalayıp, her yerine yedirdikten sonra bir süre bekleyip Hindistan cevizi yağını saçlarımın her yerine uyguluyorum.
Her ay bir kere de havyar kürü yapıyorum. Havyar saçı parlatıyor ve deriyi nemlendiriyor.
Havyardaki Omega-3 kuru ve yıpranmış saçları onarıyor.
Havyar saça sürülmeden önce özel işlemden geçirilerek sıvılaştırıldığı için kokusu kalmıyor.

Sanatçıların bakımlı olması gerektiğini söyleyen Sibel Can, “Sahnede sesimiz, yorumumuz kadar görüntümüz de dikkat çekiyor.
Bu nedenle her zaman dış görünüşüme önem verdim. Ellerim, ayaklarım her zaman manikür ve pedikürlüdür.
Yüksek tansiyon hastası olduğum için artık iddialı rejimler yapamıyorum ama yine de formumu korumaya çalışıyorum” dedi.

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri