Sibel Can İki Davayla Birden Uğraşacak.

Gülümse.

Bayan Üye
Sibel Can, 'Benim Adım Aşk' albümünde sözleri Faruk Ceviz'e ait olan 'Orta Şekerli Kahve'yi seslendirmiş ve başı da çok büyük ağrımıştı. Hala da ağrımaya devam ediyor. Neden mi? Çünkü bu şarkıyı On Yapım'ın sahibi Murat Yıldırım, Faruk Ceviz'den 5 bin TL ödeyerek satın almış ve sözleşmeye de, "mp3 grubunun albümü çıktıktan iki ay sonra bu şarkıyı başka bir sanatçı okuyabilir" ibaresi koydurmuş. Ancak Sibel Can önce davranmış ve "Benim Faruk Ceviz'den imzalı vekaletim var. Şarkıyı ben satın aldım, okuyabilirim" deyip albümünü mp3'den önce çıkartmıştı. Bu olaylardan sonra her şey sarpa sarmış. Faruk Ceviz, Sibel Can'ın elindeki vekaletin üzerindeki imzanın kendisinin olmadığını söyleyip ünlü sanatçıyı ve yapımcısını mankemeye vermiş. On Yapım'ın sahibi Murat Yıldırım ise, Sibel Can'ın dikkatsizliği yüzünden avukatını ve böyle bir albümün çıkmasına izin veren yapımcısı mahkemeye vermiş. Murat Yıldırım, 100'er bin TL'lik dava açmış. "Zararım büyük" diyor. Müzik dünyasında buna benzer davalık olan ünlülerin sayısı bir hayli çok. Ama Sibel Can'ın boşanmak için sık sık gittiği mahkeme koridorlarında bir de "Orta Şekerli Kahve" için gitmesi çok yorucu olacak.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri