Show Tv'nin tanıtım fragmanında Kıvanç Tatlıtuğ'un ne işi var?

Deniz kızı

Bayan Üye
ProxyImage

Show TV’den Kıvanç Tatlıtuğ ve Ahmet Kural’lı tanıtım

Show TV’nin yeni yayın dönemi tanıtım fragmanı yayınlandı…

Show TV’nin yeni yayın dönemi tanıtım fragmanı yayınlandı. Yeni ve devam eden dizilerin gösterildiği tanıtımın sürprizi Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerinde oynadığı Kelebeğin Rüyası ve Ahmet Kural’ın başrolde oynadığı Düğün Dernek filmlerinin de yeni yayın döneminde Show Tv ekranlarında gösterilecek olması oldu.

Yeni sezonda gündüz kuşağında Alişan ve Çağla Şikel Altuğ’un sunumuyla ekrana gelen Her Şey Dahil, Nur Yerlitaş, İvana Sert ve Kemal Doğulu’nun jurisinde bulunduğu, backstage’inde Uğurkan Erez’in yer aldığı Öykü Serter’in sunumuyla yayınlanacak olan “Bu Tarz Benim” ve 1 Eylül’de saat 16.00′da yeniden Show TV’de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan “Seda Sayan Show” ile hafta içi her gün gündüz kuşağında izleyici karşısına çıkacak!

Yılanların Öcü, Ah Neriman, Fatih Harbiye, Çiçek gibi iddialı dizileriyle de ön plana çıkmaya hazırlanan Show TV, Güldür Güldür Show adlı tiyatro şov programı da yeni sezonuyla izleyicisiyle buluşacak!

Geçtiğimiz haftalarda sezon arası veren çocukların severek izlediği “Pepee” Eylül’den itibaren hafta içi her gün Show TV’de yayınlanacak. Çocuklar Pepee ile Show TV’de büyümeye devam edecek!

Milli takım maçları ve TV’de ilk kez yayınlanacak olan filmler kuşağı ile de izleyici karşısına çıkacak olan Show TV’nin yeni yayın dönemindeki sloganı ise “Hayat Show’la Güzel” oldu!

Kıvanç Tatlıtuğ, Belçim Bilgin Erdoğan ve Mert Fırat’ın başrollerinde yer aldığı “Kelebeğin Rüyası” ve Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerinde yer aldığı “Düğün Dernek” TV’de ilk kez çok yakında Show TV’de yayınlanacak!

İşte Show TV’nin 2014 – 2015 yeni yayın dönemi tanıtım filmi;

Televizyongazetesi

---> Show Tv'nin tanıtım fragmanında Kıvanç Tatlıtuğ'un ne işi var?

Avrupa eleme maçlarını show mu veriyomus yani

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri