Deniz kızı
Bayan Üye
Show TVden Kıvanç Tatlıtuğ ve Ahmet Kurallı tanıtım
Show TVnin yeni yayın dönemi tanıtım fragmanı yayınlandı
Show TVnin yeni yayın dönemi tanıtım fragmanı yayınlandı. Yeni ve devam eden dizilerin gösterildiği tanıtımın sürprizi Kıvanç Tatlıtuğun başrollerinde oynadığı Kelebeğin Rüyası ve Ahmet Kuralın başrolde oynadığı Düğün Dernek filmlerinin de yeni yayın döneminde Show Tv ekranlarında gösterilecek olması oldu.
Yeni sezonda gündüz kuşağında Alişan ve Çağla Şikel Altuğun sunumuyla ekrana gelen Her Şey Dahil, Nur Yerlitaş, İvana Sert ve Kemal Doğulunun jurisinde bulunduğu, backstageinde Uğurkan Erezin yer aldığı Öykü Serterin sunumuyla yayınlanacak olan Bu Tarz Benim ve 1 Eylülde saat 16.00′da yeniden Show TVde izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Seda Sayan Show ile hafta içi her gün gündüz kuşağında izleyici karşısına çıkacak!
Yılanların Öcü, Ah Neriman, Fatih Harbiye, Çiçek gibi iddialı dizileriyle de ön plana çıkmaya hazırlanan Show TV, Güldür Güldür Show adlı tiyatro şov programı da yeni sezonuyla izleyicisiyle buluşacak!
Geçtiğimiz haftalarda sezon arası veren çocukların severek izlediği Pepee Eylülden itibaren hafta içi her gün Show TVde yayınlanacak. Çocuklar Pepee ile Show TVde büyümeye devam edecek!
Milli takım maçları ve TVde ilk kez yayınlanacak olan filmler kuşağı ile de izleyici karşısına çıkacak olan Show TVnin yeni yayın dönemindeki sloganı ise Hayat Showla Güzel oldu!
Kıvanç Tatlıtuğ, Belçim Bilgin Erdoğan ve Mert Fıratın başrollerinde yer aldığı Kelebeğin Rüyası ve Ahmet Kural ve Murat Cemcirin başrollerinde yer aldığı Düğün Dernek TVde ilk kez çok yakında Show TVde yayınlanacak!
İşte Show TVnin 2014 2015 yeni yayın dönemi tanıtım filmi;
Televizyongazetesi