Shevchenko

SHEVCHENKO

Kayıtlı Üye
Cüneyt ben 88 İST doğumluyum.Türkiyenin çeyreğini gezdim.Yeni insanlarla tanışmak konuşmak beni mutlu ediyor...memurum..yeni arkdşlklara herzmn açığım :) keşke anasayfada sohbet alanı olsaymş site çok güzel artı katarmş:) 12 senedir aktif bilg kullanıcsym daha önce 1 kaç sitede film sitesinde modluk yaptm :) kurallar hemen hemen birbirinme yakın :) herkese sıcak bi selam vereyim :) inş güzel ailenize benide alırsınzz:)

---> sıcak bir MERHABA...

hayirli olsun kisisel sayfan...

aman sohbet konusunu acmayin :) her yeni uye olan bende dahil, ilk sordugumuz sey, ozel mesaj yokmu, profil mesaji yok mu?
yok ve yonetim istemiyor..
kabul ediyorsan bizim forum boyle, ozel mesajssiz, profil mesajsiz. forumda sohbet konusu var, orda sohbet edebilirsiniz :)

Ben o anlamda demedim ki :) kimse kimsenin özeline karışamaz zaten :) ben sadece anasayfada herkesin toplu bi arada sohbet edebilecekleri bi yer olması konusunda söledim ama onuda saolasın azıma tıktın:DD teşekkürler :)

Ben o anlamda demedim ki :) kimse kimsenin özeline karışamaz zaten :) ben sadece anasayfada herkesin toplu bi arada sohbet edebilecekleri bi yer olması konusunda söledim ama onuda saolasın azıma tıktın:DD teşekkürler :)

ne demek istedigini anladim zaten :) ama gondermek istedigim mesaj, ozel mesaj yoksa ise o dedigin hic olmaz sanirim :) ya kustum bak niye oyle agzima tikadin diyorsun ki :( ben yeni bir konu acip kendini zahmete sokmamani istedim sadece :(

10-15 tane ayni konudan var :) bende uye oldugumda acmistimda ondan uyarayim dedim :) tamamen iyi niyetimden
yoksa agzina tikmak gibi bir durum olamaz :( uzuldum bak...:19:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri