Shellamm:)

---> Shellamm:)

su imza konusunu ben beceremedim yaa daha ayrintili nasil anlayabilirim denedim ama hicbir resimi kabul etmedii:(

Sol üst köşeden '' Profiliniz '' Kısmına Tıklayın, Tıkladıktan sonra karşınıza gelen ekranda hemen sol orta taraftan '' İmzayı Düzenle '' Buraya tıklayın.

Ve açılan ekrana yazmak istediklerinizi yazıp, imzamı kaydet butonuna basıp işleminizi bitirin.

Resim eklemek istiyorsunuz fakat kabul etmiyorsa;

eklemek istediğiniz resimin boyutu büyüktür ve kabul etmiyordur.

yok ben küçük bir resim eklemek istiyorum diyorsanız ;

açılan ekranda hemen aşağıda İmza Resmi kısmında; '' dosya seç '' kısmı var oraya tıklayın eklemek istediğiniz resmi pc nizde bulup üstüne tıklayın ve daha sonra imzamı kaydet butonuna basıp işleminizi bitirin.

Sol üst köşeden '' Profiliniz '' Kısmına Tıklayın, Tıkladıktan sonra karşınıza gelen ekranda hemen sol orta taraftan '' İmzayı Düzenle '' Buraya tıklayın.

Ve açılan ekrana yazmak istediklerinizi yazıp, imzamı kaydet butonuna basıp işleminizi bitirin.

Resim eklemek istiyorsunuz fakat kabul etmiyorsa;

eklemek istediğiniz resimin boyutu büyüktür ve kabul etmiyordur.

yok ben küçük bir resim eklemek istiyorum diyorsanız ;

açılan ekranda hemen aşağıda İmza Resmi kısmında; '' dosya seç '' kısmı var oraya tıklayın eklemek istediğiniz resmi pc nizde bulup üstüne tıklayın ve daha sonra imzamı kaydet butonuna basıp işleminizi bitirin.

Cok tesekurler ederim benim turkcemde biraz zayif :) cok sagol

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri