Sheila |┘♪ | bir gün düş`Lerde kayboLur..|. . ♪┘

Sheila

Bayan Üye

┘♪| bir gûn dûş`Lerde kaybøLur..|. . .♪┘

Bende günlük tutuyorum ya hanii . :)
Pek günlerimi anlatan tiplerden değilim . Duygularım ağırlıklıdır . Sevdiğim sözler , şarkılar , resimler . Hanii hisserdir benim günlerim , eylemler değil .

11 Ağustos2011 / Perşembe

Sevgili Dünlük;

Ben simit satana anlarım atom satanıda. Hadi manavınıda marketinide. Peki dost sanatı o da mı ekmek parası ? Nedir bu ihanet sevgisi. Hadi illa ihanet edeceksiniz de niye 10 yılımı çürütüyorsunuz ? İlk kardeşim dediğimde indirsenize hançeri. Neyim ağır geliyor size. Birkaç arkadaşım, masamdaki dağınık kitaplarım, yazılarım, gitarım ve baş ucumdaki kameramdan var hanii mutluluğumu sağlayan hee bir de birkaç site. Bunlar mı ağır geliyor size lütfen ergenizma topluluğu daha fazla hafifletmeyin kendinizi.

Uzun zamandır düşüncelerimi yazmamıştım içimi döktüm biraz. Bu arada yarın bir fotoğraf makinemle Samsun'u turlim. Güzel kareler yakalarım belki :)

Sheila

Son düzenleme:
---> Sheila |┘♪ | bir gün düş`Lerde kayboLur..|. . ♪┘

Hayırlı olsun canım. Çok hoş bi anlatımın var gerçekten :) Devamını bekliyorum .

Hayırlı Olsun

Teşekkürler :)

Seve seve devam ederim :)

13 Ağustos 2011/ Cumartesi

Yorulduğumu hissediyorum. '' İnecek var durdurun Dünya'yı ''.
Buda bir gerçek ki rolümüzün bulunduğu dünya senaryosunu terkedemiyoruz. Tazminatı çok büyük, acılar. Peki ya bu role anlam katamaz mıyız ? Bize verilen senaryoyu oynayıp çıkacak mıyız ? Tamam alın yazısı bir gercektir. ama her yaptığımızın da '' hımm kaderinde varmış '' deyip geçemezsiniz!

Sen git o kadar çalış , emeğinle bir yerlere ulaş ; arkandan '' çok uğraştı, çok yoruldu , onunla gurur duyuyoruz '' yerine - kaderi güzelmiş, densin. Bunun neresi adalet ?

Alın yazısı tutsaklığınızı atın bir kenara. Kendinize şu soruyu sorun '' Kader ben miyim ? ''

Bu gerçeği anlamak için profesör falan olmanıa gerek yok. Sadece gözlerinizi açın ve bu saçmalığa bir son verin.

- Gözünü kaderle bürüyenlere . . .

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri