She` Hanıma özel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

I9o5

Bayan Üye
[MENTION=157575]She`[/MENTION] nickimi kullanıyorsunuz amenna fakat avatarımı bile almışsınız.Sizi ben sanıyorlar.Kullanmş olduğum avatarları kullanıcksan ben kullanmıyorken kullan madem karıştırmasınlar :) Anlayış gösterirsiniz umarım.

---> She` Hanıma özel.

ben başka bir forumda yöneticiyim nickim She`.Yaptırmış olduğum özel avatarlar burdada bu nickle kullanlıyor burdkai kişi ben değilim ama ben sanıyorlar.Bu karmaşalık hoşuma gitmedi.en azından avatarımın kullanılmamasını istiyorum.Karışıklık olmaması amacıyla.

---> She` Hanıma özel.

Biz kimseyi başkası sanmıyoruz. Bence üstünüze alındınız.

---> She` Hanıma özel.

Burası internet ortamı ve herkes çeşitli sitelere giriyor. Beğenilen, nick ya da avatarlar rahatça kullanılabilir. Bizlerinde avatarlarını kendimiz yaratmıyoruz. Görüyoruz, beğeniyoruz alıyoruz. Altı üstü yapılan bir avatar da She yazmış yada başka birşey. Arkadaşlarınıza, sizin olmadığınızı söylerseniz anlayışla karşılayabilirler. Sonuçta nick yada avatar kullanılıyorsa, konuşma stiliniz, içtenliğiniz de kullanılmıyor burda. Siz kendinizi insanlara inandıramıyorsanız, buda She'nin sorunu değil kusura bakmayın. Derseniz ki avukatı mısınız ki bu kadar muhalefet oluyorsunuz. Evet belki de avukatıyızdır :)

---> She` Hanıma özel.

Afedersiniz ama suan mümkün değil mobilden giriş yapıyorum..

---> She` Hanıma özel.

Burası internet ortamı ve herkes çeşitli sitelere giriyor. Beğenilen, nick ya da avatarlar rahatça kullanılabilir. Bizlerinde avatarlarını kendimiz yaratmıyoruz. Görüyoruz, beğeniyoruz alıyoruz. Altı üstü yapılan bir avatar da She yazmış yada başka birşey. Arkadaşlarınıza, sizin olmadığınızı söylerseniz anlayışla karşılayabilirler. Sonuçta nick yada avatar kullanılıyorsa, konuşma stiliniz, içtenliğiniz de kullanılmıyor burda. Siz kendinizi insanlara inandıramıyorsanız, buda She'nin sorunu değil kusura bakmayın. Derseniz ki avukatı mısınız ki bu kadar muhalefet oluyorsunuz. Evet belki de avukatıyızdır :)

Ben kendisinden rica ettim anlayış göstermesini bekledim gerisi sizi ilgilendirmez.
[MENTION=157575]She`[/MENTION] teşekkürler anlayışınıza iyi forumlar.

---> She` Hanıma özel.

Ben kendisinden rica ettim anlayış göstermesini bekledim gerisi sizi ilgilendirmez.

İlgilendirmiş ki, yorum yazmışız. Sadece olanı söyledim hepsi bu :) Sanal ortamda ki probleme bak. Nickimi ve avatarımı kullanıyor herkes ben zannediyor. Komik.

Neyse bizim hanımefendimiz gerekeni yapar zaten :)

---> She` Hanıma özel.

@19o5 o iş kolayda bu ilgilendirmez konusu yanlış.

[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] konunun geri donusume taşınmasını rica ediyorum..

---> She` Hanıma özel.

Sanki gerçek kimlik bilgileri ve gerçek fotoğraf. :pp Böyle şeylere takılmayın ya. Nedir nick ve avatar. :) Aylin. mjksss.

---> She` Hanıma özel.

[MENTION=157575]She`[/MENTION] gell senınn nıckıı stinko 2 yapakk :D:D

---> She` Hanıma özel.

:) komık bı durum arkadaslar uzatmayalım lutfen bu sanal ortam benım nıckımden bır suru var :)

---> She` Hanıma özel.

Lazım değil çok aslında tekrar ömrüm de olabilir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri