Sharapova yorumu özür diletti

Gözde'

Bayan Üye

BBC spor spikeri John Inverdale, Fransız tenisçi Marion Bartoli'nin fiziğini Sharapova ile karşılaştırıp dalga geçince büyük tepki aldı. Deneyimli spiker özür dilemek zorunda kaldı.

q0qq1.jpg

BBC spikeri John Inverdale’in, Wimbledon Tenis Turnuvası’nda kadınlarda zaferi kazanan Marion Bartoli hakkında yaptığı seksist yorum tepki topladı.

Radyo programındaki "Acaba Bartoli'nin babası kızına hiçbir zaman Sharapova gibi gözükme şansı olmayacağı için daha çok çalışması gerektiğini söylemiş midir" yorumuyla gündeme gelen Inverdale, Twitter üzerinden eleştiri yağmuruna tutuldu.

Sporda cinsel ayrımcılığın olmaması gerektiğini savunan izleyiciler, Inverdale'in gafının ‘duyarsız’ olduğunu belirtti. Olaylar üzerine özür dileyen spiker, aslında o sözleri hiçbir sporcunun başarıya ulaşmak için dört dörtlük bir görüntüye sahip olmasının gerekmediğini vurgulamak için söylediğini açıkladı.

Reuters'ın haberine göre, Wimbledon şampiyonasını kazanan 28 yaşındaki Bartoli "Sarışın olmayabilirim ama zaten benim hayalim modellik sözleşmesi imzalamak değil Wimbledon'da galip gelip şampiyonluğa ulaşmaktı" dedi.

---> Sharapova yorumu özür diletti

İkisi de :D

Zaten izletmemek için ellerinden geleni yapıyorlar.Ne güzel NTVSpor'da izliyorduk.Wimbledon'ın LigTV'de ne işi var Allah aşkına.

Aynen, para tuzağı hepsi xD

İnternettten takipte kal, tenis güzel bi şey xD

-Hah
+Hah
-Hah
+Hah

Her birine farklı notadan giriyolar, son dakikalar 'do' hep, en güzeli dinlemesi xD

Aynen, para tuzağı hepsi xD

İnternettten takipte kal, tenis güzel bi şey xD

-Hah
+Hah
-Hah
+Hah

Her birine farklı notadan giriyolar, son dakikalar 'do' hep, en güzeli dinlemesi xD

Yok izledim zaten.Büyük bir yıkım oldu benim için Murray'nin alması.Ama izleyen sayısı azalmıştır onu demek istiyorum.

Bence de tenis süper birşey.

Yok izledim zaten.Büyük bir yıkım oldu benim için Murray'nin alması.Ama izleyen sayısı azalmıştır onu demek istiyorum.

Bence de tenis süper birşey.

Evet azaldı tabii ama yapcak bi şey yok

Ben de hep gitmek istemişimdir amatör de olsam biraz öğreneyim demişimdir, her dala konmayı severim ama yuva kurmam orda xD

Amma velakin Manisa'da tenis kortu var, kursu yok xD

Evet azaldı tabii ama yapcak bi şey yok

Ben de hep gitmek istemişimdir amatör de olsam biraz öğreneyim demişimdir, her dala konmayı severim ama yuva kurmam orda xD

Amma velakin Manisa'da tenis kortu var, kursu yok xD

Ayıp Manisa'ya.Sivas'ta bile var yahu ben gitim öğrendim :D

Sivas iyi bi yer, burası öyle değil yahu, zaten kurs olsa bile ilkokullardaki beden öğretmenleri vardır hoca olarak, profesyonel biri yoktur xD

Manisa da candır,gittim gezdim.Hatta Celal Bayar Üniversitesi'nin tıpına girip seneye gelebilirim :D

Bizdeki de profesyonel değildi ama biliyordu yani iyi öğretti.Türkiye şampiyonlarına sporcu hazırlıyordu.Ben okul var diye gidemedim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri