Shakira: "Evlilik beni klostrofobik yapıyor"

RaPizM^^

Bayan Üye
10 yıllık bir ilişkisi olan Shakira evlilik planları yapmak için henüz erken olduğunu ve evlilik düşüncesinin bile kendisini kapana kısılmış gibi hissettirmeye yettiğini söylüyor..

Müzik dünyasının en etkileyici kadınlarından biri olan Shakira Cosmopolitan dergisinin bu ayki sayısı için çok samimi bir röportaj verdi. Sosyal yardım çalışmalarıyla ilgilenmekten büyük keyif alan hayvanları seven ve hayatındaki erkeği el üstünde tutan başarılı şarkı sözlericı Shakira aşk evlilik ve ailesiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.

ÖZGÜR OLMA MÜCADELESİ

Kadınlar ve kadınlarla ilgili her şey benim şarkı sözlerilarımda önemli. 'She Wolf' isimli şarkı sözlerimda da yine kadınları anlattım. Bu klip özel bir anlam içeriyor aslında. Kadınlar her zaman arzuları harekete geçiren obje olarak tasvir edilir. Bu klipte bir kadının bu dayatmadan kurtulup özgür olmak için verdiği mücadeleyi anlatmak istedik.
Yatırımcı ve aynı zamanda Arjantin liderinin oğlu olan Antonio de la Rua ile 10 yıldır birlikteyiz. Ancak evlilik planları yapmıyoruz. Evlilik fikrinin bende klostrofobik duygular uyandıran bir tarafı var! Beni kapana kısılmış gibi hissettiriyor. Antonio'nun beni sevgilisi olarak görmesini tercih ederim!
Bence en sağlam evlilikler 30 yaşını geçtikten sonra çok yer görüp çok kişi tanıyıp çok tecrübe edindikten sonra yapılıyor. Antonio benim hayat arkadaşım ve ileride doğuracağım çocuklarımın babası olacak. Hamile kalmadan önce bir dünya turnesi daha yapacağım. Çünkü karnımda bir bebekle göbek dansı yapmaya çalışmak pek sağlıklı olmayabilir.

TERAPİSTE GİDİYORUM

Yıllardır terapiste gidiyorum. Kitaplar arkadaşlar ya da inanç; bize yol gösteren her ne ise onu takip etmeliyiz. Hayatta her zaman kalbimizin istediği ve hak ettiği yolda yürümemiz gerekiyor! Ben öyle yaptım!
Henüz 8 yaşındayken kuyumcu olan babam iflas etti. Bir gecede sahip olduğumuz birçok şeyi kaybettik. Buna sinirlenmiştim. Ama ailem bana gerçek yokluğu göstermek istedi ve beni bir parka götürdü. Parkta benim yaşlarımda tinerci çocuklar vardı. Onları koruyacak kimseleri yoktu. O gün çok başarılı olup bu çocukları kurtarabilecek bir şeyler yapmaya karar verdim.

KOYUN SESLİ DERLERDİ

Şarkı söylerken sesim titrediği için okul korosuna giremedim. Arkadaşlarım sesimin koyun sesine benzediğini söylerdi. Ama bu beni yıldırmadı. Bazı organizasyonlarda sahneleye çıkmaya başladım. 13 yaşında önemli bir müzik yapımcısının şehirlerine geleceğini öğrenip ona kendimi göstermek için kaldığı otelin lobisinde şarkı sözleri söyledim. Bu ilk albüm anlaşmasını yapmamda önemli bir adım oldu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri