Darq_FaCe
Kayıtlı Üye
AŞKIN NUR YENGİ'NİN YILLAR ÖNCE ELİNDEN TUTAN SEZEN AKSU ONU KISKANDIĞINI İTİRAF ETTİ.
Aksu, "Çok gençtim. 'Sesi çok güzel seni geçer' dediler etkilendim. Ama o duyguyu çabuk yendim" dedi...Sezen Aksu özel ve sanat hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Aksu, yıllar önce ilk prodüktörlüğünü yaptığı Aşkın Nur Yengi ile ilgili çok kısa süreli bir kıskançlık duygusu yaşadığını itiraf etti.
MİTHATCAN’LA BÜYÜDÜ
Minikserçe şöyle konuştu: "Çok gençtim ben de o zamanlar. Böyle bir doldururlar ya insanı 'Çok güzel sesi var. Acayip satacak, seni geçecek' bilmem ne falan. Sonra böyle bir 'acaba' falan gelip gittim yani. Şimdi tam anlatamıyorum onun ne olduğunu ama hemen şey yaptım, dedim ki 'Bununla başa çıkmazsan, ilerisi çok fena olur."
Ünü elinden gidip de "Bizim zamanımızda her şey şahaneydi" diyerek yeni gelenlere tepkili yaklaşan birisi olmayı hiç istemediğini belirten Aksu, "Ben bunu çözeceğim dedim. Zaten o kadar çok seviyordum ki Aşkın'ı. Mithatcan ile birlikte büyüdüler. Çabuk hallettim bu duyguyu" dedi.
ŞÖHRET ÜFÜRÜKTEN TEYYARE
Sezen Aksu, şöhretli olmayla ilgili olarak da "Bu bir gün hallolursa çok sevineceğim. Herkes bir iş yapıyor bu da bizim işimiz" dedi. Renkli bir dünyada bir sektör oluşturmak ve o sektörü de beslemek amacıyla, pırıltılı, ışıltılı, tantanalı sanal etkiyi gerçekmiş gibi sunanların olduğunu ifade eden Sezen Aksu, "Benim için hakikaten üfürükten teyyare bir şey bu yani" şeklinde konuştu.
Dolduruşa gelip de kendini çok ayrı ve özel hissetmenin, insanı çok gülünç duruma düşüreceğini belirten ünlü sanatçı, "Allah korusun diyorum. Kimse kimseden üstün değil" dedi.
SEZEN'İ RAPÇI HAYRANLARI DA İZLEDİ
İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda "Sezen Aksu ve Arkadaşları" adını taşıyan dört günlük konser maratonuna çıkan ünlü sanatçı ilk gecce çok uzaklardan gelen iki hayranına şarkı söyledi. Rockn Coke için Türkiye'ye gelen Amerikalı rap sanatçısı Young Hot Rod G Unit, menajeri Maserati Pat ile Sezen Aksu'yu büyük bir hayranlıkla dinledi.
Aksu'yu yaşadığı Los Angeles'tan takip ettiğini ve çok beğendiğini belirten Young Hot Rod G Unit, "Sezen Aksu ile İngilizce rap üzerine ‘Hadi Bakalım’ı yapmak istiyoruz. Bakalım Türk diva önerimizi nasıl karşılayacak" diye konuştu. Ünlü sanatçı önce hüzün rüzgarı estirdi ardından neşeli şarkıları ile konuklarına unutulmaz bir gecce yaşattı.