ashli
Bayan Üye
Malzemeler
* 2 Yumurta Sarısı (Oda sıcaklığında)
* 1 Su Bardağı Zeytinyağı
* 5 Yemek kaşığı Rendelenmiş Parmesan Peyniri
* 4 Yemek Kasığı Krema Tuz,
* 2 Diş Sarımsak
* Iri Çekilmiş Karabiber
* 4 Ançuez Fileto
* Yarım Limon Suyu
* 1 Yemek Kaşığı Hardal
* 1/2 Çay Bardağı Kırmızı Şarap Sirkesi
* 1 Yemek Kaşığı Worchestershire Sosu
Yapılışı
Tüm malzemeler 30 sn kadar blendırda çekildikten sonra, yıkanıp el ile doğranmış marul ya da aysberg marulu ile karıştırılır. Salata kabina alındıktan sonra üzerine isteğe göre; pesto sos ile hazırlanıp firınlanmış kruton, karamelize kırmızı soğan, küp doğranmış eski Kars kaşarı, Izgara tavuk göğsü dilimleri, Izgara somon balığı, tane mısır, tane kapari ve Cherry domates ile servis edilebilir.
* 2 Yumurta Sarısı (Oda sıcaklığında)
* 1 Su Bardağı Zeytinyağı
* 5 Yemek kaşığı Rendelenmiş Parmesan Peyniri
* 4 Yemek Kasığı Krema Tuz,
* 2 Diş Sarımsak
* Iri Çekilmiş Karabiber
* 4 Ançuez Fileto
* Yarım Limon Suyu
* 1 Yemek Kaşığı Hardal
* 1/2 Çay Bardağı Kırmızı Şarap Sirkesi
* 1 Yemek Kaşığı Worchestershire Sosu
Yapılışı
Tüm malzemeler 30 sn kadar blendırda çekildikten sonra, yıkanıp el ile doğranmış marul ya da aysberg marulu ile karıştırılır. Salata kabina alındıktan sonra üzerine isteğe göre; pesto sos ile hazırlanıp firınlanmış kruton, karamelize kırmızı soğan, küp doğranmış eski Kars kaşarı, Izgara tavuk göğsü dilimleri, Izgara somon balığı, tane mısır, tane kapari ve Cherry domates ile servis edilebilir.