Şeytana Kafa Attım [+21 cocuklar okumasın]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Matiaz

Kayıtlı Üye
YIL 2013 RAMAZAN AYI TERAVİHE GIDIYORUZ ARKADAŞLA....
Saat 10:15 gbi ezan okunur ama bız arkadaşla erken gıttık çünkü imam dünürleri tanıdık oyle sohbet ıcın falan evlerı camının dıbınde evlerıne gırdık.İmam efendı bize öğüt veriyo durmadan boyle tavsıyeler verıyo.Arkadaş yaptıgı kotuluklerı anlatıyo.Her kotulugunun sonunda şeytana uydum dıyo.Bi 10 kere nerdeyse şeytana uydum ımam efendı dedı.En sonunda takkk kapı kırıldı.İçeri yanar döner alevli boynuzlu bırı gırdı.İmam aha şeytan dedı bayıldı.Şeytan geldı arkadaşıma dedı :''NE YALAN KONUŞUYOSUN LAN??KOTULUKLERI YAP YAP SONRA SUCU BANA AT DALLAMA ADAM MISIN SEN HA?''dedi.Sonra şeytan bı uctu koltuga tak gırdı benım arkadaşa.Bende kurtarıyım dedım şeytan cayır cayır yanıyo ama dokunamadım.Mutfaktan su aldım uzerıne serptim şeytan ıyıce kızdı sonra bana saldırdı.Ben korktum baya sonra bi kafa attım şeytan yerde afalladı.GERİ GELİCEM TEKRAR dedi kayboldu.Arkadaşlar acil taktik geri gelirse napıyım plss yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri