şeytan Ile 3harfli(dehşet)

3Harfli

Kayıtlı Üye
seytan ile 3 harfli
Birgün bir arkadas evine en sevdigi arkadasını cagırmıs ve arkadasıyla ladese girmişler bunu duyuna seytan gitmiş üç harflilin yanına gidio seytan dio ki hey cin kardes dio senle ladese girelimi demiş girelim demiş o da demiş neyine girelim demiş.Şeytan "da eger ben kazanırsam sende o kızın ruhuna girceksin demiş 3 Harfli ise bende sende o kızın öldürülmesini istiom demiş . bunlar anlasmısları .. 3 gün sonra bir evde kavga cıkmıs bu kavga iki aile yüzünden seytan hemen oraya gitmiş.Şeytan camın orda durdugu için ordan gelen ayse asaga bakmak için tutunmus seytan ayse yi ayaklarından tutup asaga atmıs c*n ise gitmiş kız ailesinin birisnden ruhuna girmiş ve şeytan ben san demedim kız ruhuna gir dedim baskasını degili demiş ondan 3 harfli de sen neden kızın aygından tutup asaga atıyısun demiş .. Şeytan da sen ban demedinmi kı öldür die bende öldürdüm.3 harfili ben san öbür kızı öldürdeim o kızı degili dedim.
Bu olay 2007 dide istanbul da yasanmıs bir olaydn

siz siz olun sakın ladese girmeyin baskalrın canı yana bilir .. ladese girmek coh kötü bşey bence

+REP LÜTFEN

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri