SewgiLinizLe İkinizin bu bizim Şarkımız Dedinizmi ?
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 20 Kas 2010 #2 ---> SewgiLinizLe Şarkınız oldumu ? Evet olmuştu. Hakan Taşıyan / Ya Sen Ya Hiç
MyRa Banned 20 Kas 2010 #3 ---> SewgiLinizLe Şarkınız oldumu ? Evet oldu; Hayko Cepkin ~ Fırtınam Ebru Yaşar&İsmail YK ~ Seviyorm seni yar Kenan Doğulu ~ Ayışığı F.D ~ ßeni ßırakma...
---> SewgiLinizLe Şarkınız oldumu ? Evet oldu; Hayko Cepkin ~ Fırtınam Ebru Yaşar&İsmail YK ~ Seviyorm seni yar Kenan Doğulu ~ Ayışığı F.D ~ ßeni ßırakma...
doostum_ Kayıtlı Üye 20 Kas 2010 #4 ---> SewgiLinizLe Şarkınız oldumu ? oldu Arif Altunkaya - Sonsuz Askim
LoKuMuM<3 Bayan Üye 20 Kas 2010 #5 ---> SewgiLinizLe Şarkınız oldumu ? Oldu. Murat Göğebakan - Ayyüzlüm (dü).
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 20 Kas 2010 #6 ---> SewgiLinizLe Şarkınız oldumu ? olmaz mı..
I ilker48 Kayıtlı Üye 27 Şub 2011 #9 ---> SewgiLinizLe Şarkınız oldumu ? Oldu murat boz özledimdiiiiiiiiiiiiii ama artik nefret ediyom o sarkidan
---> SewgiLinizLe Şarkınız oldumu ? Oldu murat boz özledimdiiiiiiiiiiiiii ama artik nefret ediyom o sarkidan
İnci 1907 Prenses 27 Şub 2011 #13 ---> SewgiLinizLe Şarkınız oldumu ? Mustafa Ceceli - Hastalıkta Sağlıkta
ELaSu Bayan Üye 27 Şub 2011 #17 ---> SewgiLinizLe Şarkınız oldumu ? Olmadi neye gerek senin benim sarkim her sarkiyi kafama göre dinlerim
---> SewgiLinizLe Şarkınız oldumu ? Olmadi neye gerek senin benim sarkim her sarkiyi kafama göre dinlerim