sewgilimi aldattım

liydra

Kayıtlı Üye
bir gün ne zamandır görmediğim arkadaşım benim foto mu bi kıza göstermiş oda beğenmiş izmire gelmişlerdi ayıp olmasın diye kızla 2 gün falan dolaştım
sonra kızı bıraktım ama sewgilime yakalanıyodum beni o kızla görseydi:136: kılak diye walla keserdi

ucuz yırtmışınn:D:D:D:D nese yakalanmadığına dua et sen

ben geçen yıl aynı okulda 4 kişiyi birden idare ettim eğlencesine amaç gırgırdı :D

cok sacma bence zaten bole bır seyı ancak psıkolojık sorunu olanlar yapabılır cııddı ve olgun bır ınsan bır kısıyı sever bır kısıyı kalbıne sokar bır kısıye baglı kalır eger sevgı bıterse ılıskıde bıter ondan sonra yenı ılıskıler yasanır allaha sukur bugune kadar hıcbır kız arkadasımı aldatmadım ALDATMAMDA!!!

cok sacma bence zaten bole bır seyı ancak psıkolojık sorunu olanlar yapabılır cııddı ve olgun bır ınsan bır kısıyı sever bır kısıyı kalbıne sokar bır kısıye baglı kalır eger sevgı bıterse ılıskıde bıter ondan sonra yenı ılıskıler yasanır allaha sukur bugune kadar hıcbır kız arkadasımı aldatmadım ALDATMAMDA!!!

EMINmısın :D

sayayımmı :D Tanımasam Inancam Yaa:41:

:D:D:D:D cadı kız neden öyle diyon beee yazık çocuğaa eğer yakalansaydı arkadaşınbi daha etrafa güzel güzel bakabileceğini sanmıyom:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri