SevqiLi qünLüK xD

SiLentabys ~

Bayan Üye
Sevqili qünLüğüm xD
ßuqün Herzamankinden daha berbat bi qün moreL denen bişey yok eksilerde haykırmak isdioRmm ßeşiktaş ßeşiktaş die . YeniLdik Resmen UEFA'danda cıkdık bu ne ya nOluo bize nerde eski futbOlcular Nobre sadece Nobre'nin bi qolü sevindirdi. 4 qoL ne demek ya Hakan nbdn sen ouff .Ama oLsun ßiz qenede kac qoL yersek yiyeLim ßeşiktaşlıyızz ßeşiktaşLı ! Keşke buqünü hiç yaşamasaydım. Keşkelerde Faydasız artık.. ouf ouff neyse qünLüğüm başın şişdi qene. moreLimi düselTmem Lazım üzüLmek yakışmaz bana. Her qece dert ortağı olduğun için Teşekkür Ederim !

Son düzenleme:
maçı izledim fenerbahçeli olmama rağmen yüreğim sizlerleydi

ama fenerbahçeden bile kötü oynadılar karşılarında ki takım adı duyulmamışdı rezillikten başka birşey değil

takımımla gurur duyuyorum kötü oynasalar dahi böyle sıradan bir takıma sıradışı bir skorla yenilmiyorlar

maçı izledim fenerbahçeli olmama rağmen yüreğim sizlerleydi

ama fenerbahçeden bile kötü oynadılar karşılarında ki takım adı duyulmamışdı rezillikten başka birşey değil

takımımla gurur duyuyorum kötü oynasalar dahi böyle sıradan bir takıma sıradışı bir skorla yenilmiyorlar

ßi Fenerbahcelide bunu duymak qüzeldi eyw;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri